DPS Bar: DF-u se pričinjavaju kasapi i hirurzi

Prema istim navodima, "ako predstavnici DF iz svojih govora izbace otrovne uvrede ka DPS-u, ostaće – ništa", dok DPS "uvažavajući građane Bara", organizuje tematske tribine da im "neposredno predstavi izborni program"
2 komentar(a)
Bar, Foto: Anto Baković
Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 14.10.2016. 07:02h

Iz barskog DPS su reagovali povodom jučerašnjeg saopštenja barskog DF u kojem je poslanički kandidat DF Dejan Đurović ministra Branimira Gvozdenovića optužio za "brutalni juriš" na građane Bara, "uključujući i članove DF", nazvavši ga i "kasapinom barske privrede."

"Razočarani činjenicom da su svoje simpatizere na konvenciji u Baru morali da pravilno grupišu u sali Doma kulture da ne bi izgledala prazna, za razliku od naše konvencije u nedjelju veče u SC Topolica koja je okupila sedam puta više ljudi - preko 4.000, predstavnicima barskog DF se pričinjavaju hirurzi i kasapini, koje pominju u svom saopštenju.Tačno je da smo na naše tematske tribine pozivali možda i pristalice DF-a, jer smo pozivali sve Barane, ne želeći da građane dijelimo i da se zatvaramo u krugove, kao što to oni rade. Uostalom, pristalice DF koji su moguće prisustvovali našim tribinama bili su u prilici da vide šta je pravi program, za razliku od njihovog spiska želja, ovjekovječenom u nekoliko stotina stavki, u koje ni sami ne vjeruju", navodi se u reagovanju barskog DPS.

Prema istim navodima, "ako predstavnici DF iz svojih govora izbace otrovne uvrede ka DPS-u, ostaće – ništa", dok DPS "uvažavajući građane Bara", organizuje tematske tribine da im "neposredno predstavi izborni program."

"Vi nastavite da vrijeđate, mi nastavljamo da radimo. Vi zaključavajte vaše kancelarije OO u 17 sati, mi ćemo, kao i do sada, raditi do duboko u noć. U tome je formula našeg uspjeha. Ponavljate predreferendumsku priču, vjerovatno su vam ta saopštenja ostala, pa vas je rezultat referenduma iznenadio. Sjetite se, u Baru smo imali preko 16.700 glasova. Zato ćemo vas i ovog puta "ostaviti u male". Simptomatično je što saopštenje DF potpisuje Dejan Đurović koji se dodvorava svim funkcionerima DPS koji dolaze u naš Opštinski odbor. Ako ovo nije tačno, onda nas zabrinjava slanje torti našim funkcionerima, jer jedino možemo da posumnjamo da je pokušao da nas otruje. No, građani Bara i Crne Gore neće dozvoliti da DF truje narod svojom mržnjom dirigovanom iz centara van Crne Gore. Biće i Bar i Crna Gora pametni i mudri da to sebi ne dozvole", zaključuje se u reagovanju OO DPS Bar.

Bonus video: