Sekulić: DF pustio osvjedočenog lažova Medojevića da priča neistine

Sekulić je naveo da Demokratski front u ovom trenutku ima dva velika problema
49 komentar(a)
Predrag Sekulić, Foto: Screenshot (YouTube)
Predrag Sekulić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 11.10.2016. 17:53h

Da je Demokratski front u velikom problemu govori činjenica da su osvjedočenog lažova Nebojšu Medojevića pustili da priča joz jednu u nizu njegovih neistina, smatra Predrag Sekulić, poslanik DPS.

"Nemamo nikakvu dilemu oko toga da priča o Bugarima koji štampaju lične karte u Crnoj Gori za nekoga ko će doći iz Sandžaka da glasa na izborima zaista zvuči više nego fantastično i nevjerovatno. Ali kažem još jedanput, činjenica da su to prepustili Nebojši Medojeviću govori više o Demokratskom frontu", kazao je Sekulić

On je naveo da Demokratski front u ovom trenutku ima dva velika problema.

"Prvi problem je nesporni gubitak na izborima. Međutim to je nešto što smo znali i mi i oni. Drugi problem je kako opravdati novac koji su uzeli od svojih političkih sponzora i kako opravdati to što su još jedanput gubitnici na izborima. Čini mi se da je upravo taj drugi problem razlog zbog čega Demokratski front sve nervoznije nastupa u javnosti. Uostalom, gospodin Medojević je dužan crnogorskoj javnosti da objasni prije svega one laži koje je do sada izrekao, a tih laži nije malo. Ne treba zaboraviti činjenicu da je Nebojša Medojević taj koji je dobio navodno nagradu za borbu protiv korupcije u Crnoj Gori, a da se na kraju ispostavilo da je tu nagradu dobio za neke sasvim druge stvari, i to još uvijek nije objasnio ne samo crnogorskoj javnosti, nego nije objasnio ni svojim kolegama iz Demokratskog fronta, a vjerujem kada čuju njegovo objašnjenje da će kolege iz Demokratskog fronta se dobro zamisliti sa kim su u društvu", kazao je Sekulić.

"Ono što posebno brine jeste činjenica da sve češće koriste riječ „neredi“. Možemo da im jasno poručimo da će državni organi Crne Gore sankcionisati sve one koji budu pravili nerede ili pokušavali da prave nerede, da će biti uhapšeni svi izgrednici, a sa druge strane, da ćemo onda veoma lako utvrditi kome oni pripadaju, da li Demokratskom frontu ili Demokratskoj partiji socijalista", dodaje poslanik DPS-a.

Bonus video: