Jevrić: Nebuloze SDP-a o Buljarici

Jevrić navodi da se Vuksanović "u svojim sve nervoznijim istupima često zaboravi pa najavljuje poteze nadležnih organa"
269 pregleda 8 komentar(a)
Goran Jevrić, Foto: Dps.me
Goran Jevrić, Foto: Dps.me
Ažurirano: 11.10.2016. 13:55h

"Kako se približavaju izbori sve su nesuvislije poruke čelnika malog SDP. U tome se po histeričnim ispadima posebno ističe potpredsjednica Draginja Vuksanović", saopštio je Goran Jevrić, član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Jevrić navodi da je to posljedica straha koji je zahvatio njihovo rukovodstvo.

"Sasvim opravdano. Jer, poslije gubitka parlamentarnog statusa neće više imati priliku za kvazipatriotske nebuloze o Buljarici kakve smo mogli čuti od poslanice i nažalost predavača na Pravnom fakultetu. Kažemo nažalost, jer bi ona morala znati da državna svojina koja je predmet tendera nije ničija đedovina, nego jednostavno svojina države, koja kao i svaki drugi vlasnik ima pravo da raspolaže njome, uključujući i pravo da je otuđi. Ona ovih dana prijeti vraćanjem resursa svima, protjerivanjem iz Crne Gore, čim sve ne. Šta bi tek bilo da je SDP stvarno neka politička snaga?", navodi Jevrić.

On dodaje da se Vuksanović "u svojim sve nervoznijim istupima često zaboravi pa najavljuje poteze nadležnih organa".

"Želimo da joj olakšamo. Javnost je shvatila da ona hoće da naglasi svoj uticaj i bliski odnos sa ''nadležnim organom“. Sada bi mogla da prestane da ih takvim razmetanjem kompromituje. I zbog ''nadležnih organa'', i zbog države Crne Gore. Njena opsjednutost DPS-om i ministrom održivog razvoja i turizma vjerovatno je inspirisana istom takvom opsjednutošću lidera SDP, koji je svojom nekontrolisanom sujetom i doveo partiju do pozicije u kojoj je sada. Od stranke sa osam poslanika, nikad zasluženih ali ipak osam, danas se bori da pređe cenzus. Poslanica Vuksanović svojim agresivnim nastupima i prijetnjama objektivno sve čini da ni u tome ne uspije", zaključuje Jevrić.

Bonus video: