Martinović: U pravu sam, jer sam u očima ove kriminalne vlasti izdajnik i neprijatelj države

"Sa protekom vremena, njihovi pojmovi o državi i njenim prijateljima ili neprijateljima se mijenjaju zavisno od njhovog golog interesa ili novčanog, ili ostanka na vlasti ili ostanka na slobodi"
84 pregleda 125 komentar(a)
Milorad Mijo Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Milorad Mijo Martinović, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.10.2016. 11:28h

Bio sam u pravu kad sam od onih koji su mrzjeli šah zbog šahovnice bio proglašavan za izdajnika i državnog neprijatelja, u pravu sam i sada kada garantujem da je tim Demokratske Crne Gore pobjednički, saopštio je danas Milorad Mijo Martinović, kandidat Demokratske Crne Gore za poslanika.

"U tim mladim ljudima prepoznao sam sebe i svoju srčanost i pravednost iz mladosti. Osjetio sam, konačno, da svim srcem mogu opet da pripadam jednoj reprezentaciji čojstva i sojstva, koja je falila da ovu našu mutnu političku vodu izbistri. Pobjednički u svojoj ideji, čistini, pomirljivoj politici, nepotkupljivosti i principijelnosti. A znate li kako znam da sam u pravu? Tako što sam u očima ove kriminalne vlasti opet izdajnik i neprijatelj države. Dakle, što smo naučili? Sa protekom vremena, njihovi pojmovi o državi i njenim prijateljima ili neprijateljima se mijenjaju zavisno od njhovog golog interesa ili novčanog, ili ostanka na vlasti ili ostanka na slobodi. Nažalost po sve građane, kod naše vlasti su istovremeno u igri sva tri interesa", istakao je Martinović.

On je dodao da Demokratama beskrajno vjeruje.

Vjerujem im zbog njihovih djela, ali im sad vjerujem i na riječ, jer su djelima pokazali da im je riječ zakon. Vjerujem im zbog iskre u očima kad se pomene sloboda i borba za nju, pravednije društvo i bogatiji građani. Beskrajno im vjerujem, jer broj 8, pod kojim se nalaze na glasačkom listiću, simbolizuje beskraj, ali i sreću. Prijatelji, i vama želim da osjetite makar malo sreće zaokruživanjem broja 8, jer samo za njih mogu da garantujem", kazao je Martinović.

Bonus video: