Bečić: Zaslužujete vlast koja se neće samo pred izbore sjećati građana

"Ovo, kao i mnogo toga što je Demokratska Crna Gora učinila u prethodnih godinu i po od svog osnivanja, potvrda je da smo opredijeljeni na drugačije poimanje i vođenje politike: djela, a ne riječi. Dokazali smo da riječ za nas ima snagu zakona i da se neka obećanja mogu ispuniti i iz pozicije opozicionog subjekta", kazao je Bečić
97 pregleda 44 komentar(a)
Aleksa Bečić, Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 11.10.2016. 09:38h

Podgorica, kao i cijela Crna Gora, zaslužuje bolju i odgovorniju vlast, koja se neće samo pred izbore sjećati građana, poručio je Aleksa Bečić, predsjednik Demokratske Crne Gore.

On je kako je saopšteno iz te partije posjetio pijacu u Podgorici i razgovarao sa građanima.

U saopštenju se dodaje da je Bečić podsjetio na slučajeve koje su Demokrate procesuirale, podnoseći krivične prijave protiv odgovornih u slučajevima "Bazar", "Carine" i "Delta", a na osnovu jednog od njih, bivši gradonačelnik Podgorice, Miomir Mugoša, pet sati je saslušavan u Specijalnom tužilaštvu.

"Ovo, kao i mnogo toga što je Demokratska Crna Gora učinila u prethodnih godinu i po od svog osnivanja, potvrda je da smo opredijeljeni na drugačije poimanje i vođenje politike: djela, a ne riječi. Dokazali smo da riječ za nas ima snagu zakona i da se neka obećanja mogu ispuniti i iz pozicije opozicionog subjekta", kazao je Bečić.

Demokrate su u okviru "trećeg prstena" kampanje "Pobjeda, a ne podjela" posjetile podgorička naselja Stari aerodrom, Konik i 13. jul.

"Na području ovih naselja, članovi Mladih demokrata su obišli 4.400 domaćinstava i zabilježili veći procenat podrške u odnosu na onaj koji je zabilježen u prethodnom krugu kampanje.

Demokrate će i danas biti u posjeti Glavnom gradu.

Bonus video: