Andrija Nikolić: Nikšićani DF-u dali čistu jedinicu

Nikolić dodaje da u gradu pod Trebjesom gazduje ona politika "koja je samo i isključivo lojalna interesima države Crne Gore"
58 pregleda 71 komentar(a)
Andrija Nikolić, Foto: Screenshot (YouTube)
Andrija Nikolić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 10.10.2016. 15:47h

Demokratski front je sinoć u Nikšiću polagao popravni ispit jer su im Nikšićani na njihovom prvom predstavljanju u tom gradu dali čistu jedinicu, kazao je Andrija Nikolić kandidat za poslanika na listi "Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović".

"Ni sinoć nijesu dobili prelaznu ocjenu jer se prelazna ocjena ne dobija zahvaljujući konvojima autobusa koje ste doveli sa svih strana Crne Gore niti se prelazna ocjena dobija zahvaljujući plavim majicama koje su vam obezbijedili strani donatori. Očigledno da se oni ne snalaze najbolje sa novim imidžom koji im je nametnut sa strane, ali i dalje vrlo temeljno insistiraju na jeziku uvreda i jeziku mržnje. Za to se u Crnoj Gori dobija samo ocjena iz neprimjerenog vladanja. Dakle, koliko je već sjutra, Nikšićani će im svojom brojnošću i patriotizom, ali prije svega i kulturom pokazati koja politika gazduje u gradu pod Trebjesom", navodi Nikolić.

On dodaje da u gradu pod Trebjesom gazduje ona politika "koja je samo i isključivo lojalna interesima države Crne Gore".

"Dozvolite, koliko se ozbiljno oni odnose prema interesima njihovih birača dovoljno vam govori činjenica da su oni 10 dana uoči izbora već formirali vladu i već podijelili funkcije u toj vlasti, i tu nema ništa čudno. Tragikomično je samo kada se za mjesto u toj vladi tiskaju oni koji su koliko do juče bili privrženi Crnoj Gori, ali su preko noći, zbog lične sujete i zbog umišljaja veće političke važnosti, odlučili da zaspu i sa crnim đavolom, pa i da ugroze državu Crnu Goru. Dakle radi se o potencijalno velikoj prevari kojom želite crnogorske glasove da prinesete na oltar Demokratskom frontu", kazao je Nikolić.

Bonus video: