Marković: Poštene ljude niko ne ubija

Zamjenik predsjednika DPS-a je ponovo iznio tvrdnje da se Demokratski front fiansira sa strane, ali nije želio da precizira da li misli na Rusiju
65 pregleda 0 komentar(a)
Duško Marković, Foto: Filip Roganović
Duško Marković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.10.2016. 06:38h

U Kotoru nije ubijen nijedan slobodan i pošten građanin rekao je zamjenik predsjednik DPS-a Duško Marković. On je to rekao odgovarajući na pitanje da li se građani Kotora osjećaju bezbjedno sa usmjerenim eksplozijama i mogućnostima da se u zatvoru neko ubije hicem iz snajpera. “Nije stradao nijedan slobodan i pošten građanin”, rekao je Marković.

Marković je u emisiji “Načisto” rekao i da će vidjeti ko će biti partneri DPS-a nakon izbora. To je rekao nakon konstatacije novinara da su partneri DPS-a Socijaldemokrate i Pozitivna oslabljeni i da se glasovi na izborima mogu rasuti iz crnogorskog korpusa birača.

“Vidjećemo ko će biti naši partneri poslije izbora”, rekao je Marković. On je rekao da DPS ne “otima” glasače SD-a i Pozitivne, ali da su izbori politička utakmica, i da oni neće bježati od birača koji se odluče za DPS na osnovu programa.

Marković je ponovo iznio tvrdnje da se Demokratski front fiansira sa strane, ali nije želio da precizira da li misli na Rusiju. “Možda dolazi preko Republike Srpske” rekao je Marković.

Dodao je i da DPS ne bježi od dijaloga o referendumu o članstvu u alijansi.

Bonus video: