ZADOVOLJAN PODRŠKOM KOJU DPS IMA

Đukanović: Tivatski izbori najljepši uvod u parlamentarne

"Broj onih koji su podržali DPS na posljednjim opštinskim izborima je za skoro 65 odsto veći u odnosu na rezultat koji je ostvaren prije četiri godine, čime je ova partija osvojila apsolutnu vlast u ovoj značajnoj opštini", istakao je Đukanovića, saopštili su iz PR službe tivatskog DPS-a
10 komentar(a)
Milo Đukanović, DPS Tivat, Foto: Dps
Milo Đukanović, DPS Tivat, Foto: Dps
Ažurirano: 08.02.2019. 14:49h

Izbori u Tivtu su najljepši uvod u predizbornu kampanju za oktobarske izbore na državnom nivou, rekao je predsjednik DPS-a Milo Đukanović tokom današnje posjete tom gradu. 

"Broj onih koji su podržali DPS na posljednjim opštinskim izborima je za skoro 65 odsto veći u odnosu na rezultat koji je ostvaren prije četiri godine, čime je ova partija osvojila apsolutnu vlast u ovoj značajnoj opštini", istakao je  Đukanovića, saopštili su iz PR službe tivatskog DPS-a. 

On je razgovarao sa rukovodstvom partije, članovima Opštinskog odbora, članovima Savjeta mladih DPS-a i partijskim aktivistima iz Tivta.

Iz PR službe tivatskog DPS-a je saopšteno da je Đukanović zadovoljan podrškom koju DPS ima u ovoj opštini, posebno ističući značaj lokalnih aprilskih izbora. 

Saopšteno je da je Tivat trenutno na globalnom tržištu te da su samim tim veći izazovi.

"Lokalna uprava mora biti efikasnija, sposobnija i transparentnija nego druge opštine, a da će tako i biti apsolutno ne sumnjam. Ne smijemo zaboraviti na rubne djelove tivatske opštine. U narednom periodu moramo biti fokusirani upravo na ove djelove Tivta, kako bi se svi djelovi grada ravnomjerno razvijali i  pružili što bolji kvalitet života i što kvalitetnije sadržaje", naglasio je, između ostalog Đukanović.