Medojević: Beba Popović najveća opasnost za stabilnost zemlje

Funkcioner DF je pozvao i aktiviste DPS da obustave nezakonite radnje jer će uskoro "odgovarati za svoj kriminal", a Đukanović neće biti na vlasti. Istu poruku, Medojević je imao i za agente ANB i šefove SAJ i komandire PJP
166 pregleda 227 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.10.2016. 14:15h

Direktor UP Slavko Stojanović se direkno i protivzakonito uključio u izborni proces, smatra lider PzP-a Nebojša Medojević.

"Stojanović samo prenosi naređenja koja dobije od Duška Markovića, a koja su posledica opasne paranoje kod Đukanovića. Mi razumijemo da strah od hiljada i hiljada mladih ljudi koji mu sa trgova, ulica, sportskih hala skandiraju Milo Lopove, izaziva nervozu kod diktatora. Ove izjave su očigledno i znak pogoršanja stanja, kao posledica već viđenog suludog savjetovanja od strane Bebe Popovića koji je najveća opasnost po mir i stabilnost zemlje, ali i po samog Đukanovića", kazao je Medojević.

Ako Đukanović još ima malo svijesti i zdravog razuma, dodaje lider PzP-a, ili makar nekog razumnog prijatelja odmah mora otpustiti Bebu Popovica i udaljiti ga od procesa donošenja državnih odluka.

Apsolutna komanda nad Vladom, Policijom, ANB, mafijom, kontrolisanim medijima, tajkunima u rukama su jednog čovjeka -Bebe Popovića koji je, to je već dokazano u Srbiji, spreman da izazove haos i nestabilnost i zemljiDF nastavlja svoju pobjedničku kampanju po planu. Sad je već jasno i Đukanovicu da ima oko 35% glasova i da narod većinski želi promjene. Mi ga pozivamo da mirno preda vlast i omogući nastavak demokratskih procesa. Vjerovatno je istu poruku dobio i od predstavika SAD i sada pokušava da ispregovara za sebe imunutet i napuštanje zemlje. To neće naići na razumjevanje mafije i njegovih najbližih saradnika koji su duboko ogrezli u kriminal i šverc i može doći do sukoba unutar vladajućih struktura.", kazao je Medojević.

Funkcioner DF je pozvao i aktiviste DPS da obustave nezakonite radnje jer će uskoro "odgovarati za svoj kriminal", a Đukanović neće biti na vlasti. Istu poruku, Medojević je imao i za agente ANB i šefove SAJ i komandire PJP.

"Đukanović više neće biti Premijer i vas niko neće štititi od suočavanja sa pravdom. Otkažite poslušnost odlazećem Diktatoru i njegovom savjetniku, odbijte nezakonita naređenja i pridružite se narodu.DF ne priprema nikakve nemire. Naša pobjednička kampanja daje odlične rezultate, spremamo se da spriječimo izborne krađe i pritiske uoči i na dan izbora, edukujemo čuvare kutija i pripremamo logistiku za taj veliki istorijski dan. Mi spremamo slavlje.Haos i nestabilnost i nasilje mogu izazvati samo Đukanović, Marković i Beba Popović. Oni imaju motiv, resurse i vec su to radili 24.10. Pozivamo sve građane da budu potpuno mirni i spokojni, što se tiče DF. Mi pobjeđujemo i nemamo nikakve političke potrebe da dižemo tenzije. Spriječićemo krađu na izborima , a poslije pobjede procesuiraćemo svakoga ko je ugrožavao izborni proces, izazivao nasilje ili planirao haos u zemlji", kazao je Medojević.

Bonus video: