NSD: Đukanovićeva vlast usred kampanje montira Aleksiću pokušaj ubistva

"Ovo je klasična zloupotreba policije i Ministarstva unutrašnjih poslova", kazali su iz NSD
121 pregleda 25 komentar(a)
Nova srpska demokratija, Foto: Facebook
Nova srpska demokratija, Foto: Facebook
Ažurirano: 03.10.2016. 13:24h

Pod izgovorom i ničim potkrijepljenom sumnjom, bez ikakvih relevantnih dokaza da je umiješan u pokušaj ubistva, već očiglednim podmetanjem u susret izborima, vlast Mila Đukanovića uhapsila je srpskog pukovnika Radovana Aleksića, saopšteno je danas iz Nove srpske demokratije (NSD).

Držvljanin Srbije Radovan Aleksić uhapšen je danas zbog sumnje da je 11. jula pokušao da ubije policijskog inspektora Predraga Šukovića .

"Vlast Mila Đukanovića ne prestaje da posrće i istrajava na zloupotrebi moći i kriminalnom ponašanju. Da bi pažnju javnosti skrenuli sa svakodnevnih mafijaških obačuna po crnogorskim gradovima, sa djelovanja i otvorenog sukoba dva DPS klana švercera cigareta i droge, vlast koja je svjesna svoje odlazeće pozicije pokušava da na sve načine spasi makar posadu kad već ne može da spasi brod koji nezaustavljivo tone. Oficir Aleksić je već treći srpski oficir kojega hapsi vlast Mila Đukanovića. Nakon što je uhapsila i izručila Hrvatskoj kapetana bojnog broda, Pavla Pantića, vlast Mila Đukanovića je, po potjernici iste države, uhapsila i izručila joj generala Branka Đukića", navodi se u saopštenju NSD.

Iz ove partije su dodali da je za sada je nepoznato šta planiraju sa pukovnikom Aleksićem.

"Više je nego očigledno da pokušavaju da mu, usred izborne kampanje, montiraju pokušaj ubistva. Ovo je klasična zloupotreba policije i Ministarstva unutrašnjih poslova, kako bi se pokušao ugasiti ili makar prikriti sukob Duška Markovića kao vođe kriminalnog mojkovačkog klana i Milana Roćena koji predvodi klan švercera i distributera droge iz "Granda", a koji je, inače, ovih dana prisilio svoje zaposlene i uniformisao ih u crvene DPS majice. Hapšenjem pukovnika Aleksića i stvaranjem afere oko njegovog navodnog slučaja, vlast pokušava da u kontekstu svoje brutalne kampanje, ponovo baci sjenku na Srbiju, Vojsku Srbije i srpski narod u Crnoj Gori", kazali su iz NSD.

Iz ove partije rekli su ida ništa ne vjeruju državnim organima Crne Gore.

"U vremenu kada režim montira optužnice i sudi liderima Demokratskog fronta, Milo Đukanović nastoji da svim silama stvori atmosferu opasnosti po Crnu Goru koju, navodno, jedino mogu da spasu on i njegova lopovska družina. Demokratskom frontu su takođe dobro poznati dometi crnogorskog tužilaštva i njegova spremnost da se stavi u službu "spasavanja redova Rajana", odnosno Mila Đukanovića, ali čak ni takva pozicija tužilaštva ne može da zaustavi nezaustavljivo, niti da spriječi neminovno, definitivan kraj i krah režima Mila Đukanovića i njegovih satelita. A kad dođe vrijeme prava i pravde, vrijeme slobode za sve, Milo Đukanović i oni koji pakuju afere poput ove, švercuju cigarete, drogu i oružje i pljačkaju građane i ovu zemlju, naći će se na mjestu na kojem privremeno boravi pukovnik Aleksić", piše u saopštenju NSD.

Bonus video: