Krivokapić: Misija demokratskih snaga je da vrate građanima ono što im pripada

"Danas više nego ikada moramo jačati regionalnu saradnju onih političkih subjekata koji dijele iste principe i viziju. Principe socijaldemokratije i viziju razvijenih država Balkana koje su dio evropske i NATO porodice"
43 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Filip Roganović
Ranko Krivokapić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.10.2016. 14:01h

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić uputio je predsjedniku Socijaldemokratskog saveza Makedonije Zoranu Zaevu telegram povodom Kongresa te partije koji se održava danas u Skoplju.

"Dozvolite mi da vam u ime Socijaldemokratske partije Crne Gore i u svoje lično ime čestitam i poželim uspješan rad na Kongresu. Hvala na pozivu da prisutvujem, ali kao što znate nalazimo se u kampanji za parlamentarne izbore, pa ćete mi oprostiti što danas ne mogu biti sa vama. Socijaldemokratski savez Makedonije zapalio je baklju istine, pravde i slobode u Makedoniji i kao istinske socijaldemokrate mi vas na tom putu podržavamo i poručujemo da je Socijaldemokratska partija Crne Gore uz vas", navodi se u telegramu Krivokapića.

Vratiti građanima ono što im pripada i živjeti u demokratskoj i slobodnoj državi, kako je dodao, je misija svih istinskih demokratskih snaga.

"Mi se u Crnoj Gori nalazimo u istoj misiji – da vratimo državu narodu i damo državu svima. Iskoristiću ovu priliku da vam unaprijed čestitam na veličanstvenoj pobjedi hrabre, dostojanstvene i slobodne Makedonije predvođene Socijaldemokratskim Savezom Makedonije. Danas više nego ikada moramo jačati regionalnu saradnju onih političkih subjekata koji dijele iste principe i viziju. Principe socijaldemokratije i viziju razvijenih država Balkana koje su dio evropske i NATO porodice. Viziju država koje pripadaju građanima, a ne država u kojima građani pripadaju onima koji su na vlasti", navodi se, između ostalog u telegramu Krivokapića

Bonus video: