Demokrate Kotor: Podrška Jokiću, konstituenti vlasti da se vrate poštovanju koalicionog sporazuma

"U usvojenim Zaključcima, Opštinski odbor Demokrata Kotor izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima rada lokalne uprave u Kotoru, i poziva sve odgovorne u lokalnoj upravi da ulože dodatni napor kako bi u predstojećem periodu uprava bila još efikasnija", navodi se u saopštenju kotorskih Demokrata
96 pregleda 0 komentar(a)
Podržali Jokića
Podržali Jokića

Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Kotor u potpunosti podržava rad predsjednika Opštine Kotor, Vladimira Jokića i poziva konstituente vladajuće većine u Kotoru da se vrate poštovanju koalicionog sporazuma, kako bi se nastavilo sa ostvarivanjem interesa grada, saopšteno je danas iz tog opštinskog odbora.

U saopštenju se dodaje da je Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Kotor na jučerašnjoj sjednici jednoglasno usvojio set zaključaka kojim se konstatuje da je iza Opštine Kotor, i Demokrata kao jednih od konstituenta lokalne vlasti, uspješan period, koji je obilježio rad lokalne uprave u interesu grada, Kotoranki i Kotorana, što je, između ostalog, potvrđeno realizacijom mnogobrojnih projekata.

"Usvajanju zaključaka prethodila je diskusija u okviru koje su razmatrani rezultati rada lokalne uprave u Kotoru, za periodu od njenog formiranja, februara 2017. godine do danas, stanje partijske infrastrukture Demokrata u Kotoru, kao i sveukupna politička situacija na lokalnom i državnom nivou. U usvojenim Zaključcima, Opštinski odbor Demokrata Kotor izrazio je zadovoljstvo ostvarenim rezultatima rada lokalne uprave u Kotoru, i poziva sve odgovorne u lokalnoj upravi da ulože dodatni napor kako bi u predstojećem periodu uprava bila još efikasnija", navodi se u saopštenju kotorskih Demokrata.

Kazali su i da je predmet usvojenih Zaključaka bila i partijska infrastruktura Demokrata u Kotoru.

"Opštinski odbor Demokratske Crne Gore Kotor je izrazio zadovoljstvo stanjem partijske infrastrukture u Kotoru, kao i spremnošću mjesnih odbora i Opštinskog odbora da na sebe preuzmu i realizuju sve potencijalne zadatke sa kojima se mogu susresti u predstojećem periodu. U Opštinskom odboru Demokrata Kotor zaključili su da u potpunosti podržavaju rad i aktivnosti odborničkog kluba Demokrata Kotor u njihovom naporu da se nastavi redovan rad Skupštine opštine, kako bi se efikasno vršile funkcije lokalne uprave i u punoj mjeri ostvarila volja Kotoranki i Kotorana izražena na izborima u oktobru 2016. godine", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: