Ivančević, Radulović, Vukčević bi sa DPS?

“Glas za promjene i bolju budućnost je glas za neku od ovih šest lista, a glas za sve ostale je glas za DPS”
221 pregleda 28 komentar(a)
Radulović Ivančević, Foto: Luka Zeković, Vesko Belojević
Radulović Ivančević, Foto: Luka Zeković, Vesko Belojević
Ažurirano: 01.10.2016. 06:38h

Nosioci šest izbornih lista Demokratski front „Budva ili On“ - Marko Bato Carević, URA, SDP, LP „Budva mora“ - Božena Jelušić, Demokrate „Pobjede, a ne podjele“ - Dragan Krapović, SNP - Demos „Budva budi Budvu“ - Veslin Marković, Grupa birača „Građanska akcija“ - Vujičić Božidar i Grupa birača „Uzdignimo Budvu“ Radomir Glendža, potpisali su juče sporazum da neće formirati predizbornu ili postizbornu koaliciju sa DPS-om, niti se međusobno napadati tokom predizborne kampanje.

Potpis na sporazum nijesu stavili nosioci lista Crnogorske demokratske unije „Volimo Budvu“ Dragan Purko Ivančević, Socijaldemokrate Crne Gore „Dosljedno za Budvu“ - Žarko Radulović, kao ni Pozitivna Crna Gora - Miloš Bato Vukčević.

„Potpisnici ovog sporazuma javno se obavezuju da će u svom političkom djelovanju u susret narednim izborima na lokalnom nivou ostvarivati političku komunikaciju i saradnju koja će se temeljiti na međusobnom razumijevanju, uvažavanju različitih stavova o pojedinim pitanjima i izbjegavanju međusobnog političkog optuživanja ili drugog vida međusobnog trvenja, zbog čega bi opozicija u cjelini gubila na ugledu u javnosti. Da neće formirati predizbornu ili postizbornu koaliciju sa DPS-om u Budvi, sa ciljem vršenja vlasti u ovoj lokalnoj samoupravi“ navodi se u sporazumu u koji su „Vijesti“ imale uvid.

“Glas za promjene i bolju budućnost je glas za neku od ovih šest lista, a glas za sve ostale je glas za DPS”, rekao je Krapović. Veselin Marković iz SNP-a ocijenio je da su građanima poslali jasnu poruku da je ovih šest subjekata spremno da preuzme vlast u Budvi, i time daju mogućnost DPS-u da naredne četiri godine doživi katarzu i postane bolja partija.

Bonus video: