Muhović: Ne treba nam DPS-ov "siguran korak" da dođemo do cilja

"Doživjeće DPS i ovdje i u drugim opštinama strahovit poraz"
0 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 30.09.2016. 18:19h

Predsjednik Bošnjačke stranke (BS) Rafet Husović, na centralnoj promociji u Rožajama, pozvao je dijasporu da u što većem broju dođe i glasa 16. oktobra.

"Jer je 16. oktobar za manjinske narode, a naročito Bošnjake veoma važan dan, izbori, poslije referenduma, sigurno najvažniji u skorije vrijeme. Očekujem, kako su podržali nezavisnost Crne Gore, da dođu i da podrže BS", kazao je Husović i poručio da ce se na dan parlamentarnih izbora " čekati glasovi iz Rožaja i da će oni odlučivati ko će biti na vlasti u Crnoj Gori".

Poslanički kandidat Adnan Muhović je kazao da su se Bošnjaci odlučili na dostojanstven korak kada su 2006. godine formirali stranku.

"Zato ne treba nama DPS -ov "siguran korak" da dođemo do cilja, jer nam takav korak ne nudi sigurnost, već nas vukao unazad decenijama. Bošnjački narod može jedino u korak da ide sa BS i našim predsjednikom Rafetom Husovićem. Glas svakog Bošnjaka za DPS i druge takozvane građanske partije je bačen glas, glas protiv naših ekonomskih, nacionalnih i drugih interesa", kazao je Muhović i dodao da bez BS nece biti nove vlasti u Crnoj Gori.

"To treba da znaju i jedni i drugi. I oni koji su prije nekoliko dana ovdje takozvanim "sigurnim korakom" pozivali Rožajce da ne biraju sredstva da dođu do pobjede. E neće doći do pobjede. Doživjeće DPS i ovdje i u drugim opštinama strahovit poraz. Ne mogu a da ne pomenem predsjednika nama najvece konkurentske stranke koji je prije nekoliko mjeseci čestitao slobodu Vojislavu Šeselju. A sada dolazi da traži glasove Bošnjaka u Rožajama, Petnjici, Plavu, Ulcinju, Baru i Podgorici. Kako da ne i neće moći", poručio je Muhović.

Bonus video: