SDP: Novskom DPS-u za sve su krivi Turci

"Radovi za Novsku vlast ne kasne, jer je nepristojno reći da nešto što je trebalo da bude završeno za 18 mjeseci, kasni 32 mjeseca. To je isto kao za ženu koja je trebalo da se porodi krajem 2014. danas izjaviti da joj kasni porođaj"
52 pregleda 5 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP
Ažurirano: 30.09.2016. 13:52h

Za sve su krivi Turci!. Evo ih ponovo kako prekopavaju drumove, a sad još i ucjenjuju. Neće da kopaju dok im ne platimo. Za Novski DPS, Turci su krivi za to što gradnja kolektorske mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Herceg Novom kasni duplo više nego što je trebalo da traje. Još samo Kraljević Marko fali da DPS igranka bude kompletna, saopšteno je iz SDP-a.

"Preko Radio Jadrana saznajemo da dvije turske firme Ćeltikćoglu i Mas Gintaš traže više od 1,8 miliona eura za završetak radova, započetih sada vać davne 2012. godine. Naravno, umjesto da tu informaciju zvanično objavi “Vodacom”, koji vodi projekat i kojem je hercegnovska opština samo ove godine isplatila blizu 100.000 eura za konsultantske usluge, hercegnovski predstavnik u Upravnom odboru kaze – Turci nas ucjenjuju! Hoće više para nego što im pripada! Čudi se čovjek I nije mu jasno, zašto uopste traze pare. Vjerovatno su za ove četiri godine i oni shvatili da se u Crnoj Gori euri arče bez ikakve kontrole i da bi mogli da se uključe u takav trend. Ono što svi znamo, radovi nijesu završeni", saopšteno je iz te partije.

Iz SDP-a su takođe metaforično objasnili situaciju.

"Radovi za Novsku vlast ne kasne, jer je nepristojno reći da nešto što je trebalo da bude završeno za 18 mjeseci, kasni 32 mjeseca. To je isto kao za ženu koja je trebalo da se porodi krajem 2014. danas izjaviti da joj kasni porođaj. Građani opravdano sumnjaju da se kolektor sa njima kao roditeljima nikada neće “poroditi” i sve više vjeruju da je novska uprava jalova da napravi bilo šta korisno za građane", piše u saopštenju.

SDP navodi da uoči ovih izbora, kao i uoči prethodnih, DPS obećava da će ispraviti greške “prethodne vlasti”, završiti kolektor, dovesti strane kompanije koje će uposliti domaće kompanije i pojedince.

"Njima nije neprijatno da svako malo traže mandat da ispravljaju sopstvene greške, iako su za to očigledno nesposobni, već ih samo ponavljaju, kombinujući nove greške sa starim. Greške neće ispraviti oni koji su ih pravili, već oni koji su ih upozoravali da to ne čine", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: