"VODE PREVRTLJIVU I MANIPULATORSKU POLITIKU"

LP: Tužno je gledati kako SDP svojata i zloupotrebljava liberale

"Tužno djeljuje kada jedna socijalistička i ekstremno ljevičarska patija koja se stalno poziva na Tita i Jugoslaviju pokušava da ubere jeftine politicke poene klicanjem "E viva Montenegro"
30 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 30.09.2016. 10:42h

Tužno je gledati svojatanje liberalnih simbola i zloupotrebu nasljeđa liberala od strane najviših funkcionera ostataka SDP na njihovim skupovima, saopšteno je iz Liberalna partije.

Iz ove partije su kazali i da je ovaj SDP posljednji za koga bi liberali u Crnoj Gori glasali , zbog kako ističu, njihove prevrtljive i manipulatorske politike koja je obilježila naročito posljednje vrijeme njihovog političkog djelovanja.

"Očigledno da ovoj partiji nedostaje sopstvenog identiteta, kojeg nikada nije ni imala kao manjinski dio vlasti, pa je prinuđena da otuđuje i manipuliše identitetom liberala. Tužno djeljuje kada jedna socijalistička i ekstremno ljevičarska patija koja se stalno poziva na Tita i Jugoslaviju pokušava da ubere jeftine politicke poene klicanjem "E viva Montenegro" i pozivanjem na liberalizam koji svugdje u svijetu pripada političkom centru, a ne komunistima. A sve to u nadi da će izmanipulisati rijetke neinformisane birače i možda ostati na državnim jaslama đe su navikli da životare već 20 godina. Ovo je najbolji indikator dokle je do[la politička predizborna groznica u Crnoj Gori. Ništa nas više ne može začuditi. Nakon ovoga ne bi bilo neobično ni da Andrija Mandić na čelu ekstremno desničarskog DF počne da maše sa dva prsta i pjeva „E viva Montenegro“. Jednako mu to pripada kao Krivokapiću i jednako bi nakaradno djelovalo", kazali su iz Liberalne partije.