SDP: Simović u kampanji dobio ulogu kamufliranog Svetozara Marovića

"Kako će se SDP ponašati nakon izbora jasno smo rekli – sa građanskim snagama ćemo okupiti Crnu Goru, uzeti državu iz ruku tajkuna i šefova organizovanih kriminalnih grupa i vratiti je narodu"
113 pregleda 10 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP
Ažurirano: 29.09.2016. 15:07h

"Izjave gospodina Simovića u Plužinama zvuče kao da je tamo stigao iz Pljevalja, gdje se vidio sa svojim drugovima „dobrim momcima“ i probao nešto od njihovih proizvoda" navodi se u saopštenju SDP-a.

Oni su kazali da je Simović u kampanji dobio ulogu kamufliranog Svetozara Marovića, i da se bavi drugima i pravi postizborne kombinatorike.

"Kao što je dobro poznato sa DPS neće niko. Čak ni Demokratski front kojega je Milo Đukanović sa kanabea četničkog vojvode Nikolića nedavno pozivao u Vladu. I samo zato što je Andrija Mandić rekao da neće u vladu sa, kako je rekao kriminalcima, danas DPS i DF nijesu u koaliciji. Kako će se SDP ponašati nakon izbora jasno smo rekli – sa građanskim snagama ćemo okupiti Crnu Goru, uzeti državu iz ruku tajkuna i šefova organizovanih kriminalnih grupa i vratiti je narodu. U takvoj državi znaće se pravo mjesto za Marovića, njegove dublere i njima slične kojih ima mnogo u DPS" zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: