Demokrate: Cetinje bi bilo ljepše da na vlasti nije trodecenijska hobotnica

Mlade demokrate, pored predstavljanja ideja i programa "Pobjede, a ne podjele", na Cetinju su izvele performanse
69 pregleda 7 komentar(a)
Demokrate Cetinje, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Cetinje, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 28.09.2016. 14:31h

Predsjednik Demokrata, kao i svi funkcioneri koji su bili juče na Cetinju, predvođeni mladim volonterima, ponosno su prošetali Cetinjem i razgovorali sa ljudima, gdje su srdačno dočekani i gdje im je značajan broj građana pružio podršku i biranim riječima poželio sreću na predstojećim izborima, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su naveli da su juče obišli 2300 domaćinstava na području cetinjske opštine. Bečić je imao i nekoliko kućnih posjeta i individualnih sastanaka.

"Cetinje je lijep grad, ali bi bio mnogo i ljepši i srećniji da na vlasti nije skoro trodecenijska hobotnica, koja je udavila svaku fabriku i zatvorila svako radno mjesto. I malo im je to bilo, nego su pred prethodne izbore tjerali klasičnu “šegu” sa Cetinjanima, obećavajući im fabriku čokolade. O žičari kojom se građanke i građani Prijestonice vozaju pred svake izbore, ne bi trebalo trošiti ni riječi. Par koncerata koje godišnje organizuju, dovodeći čak i na njih podobne izvođače, koji služe kao DPS punktovi za promociju i podizanje raspoloženja, ne mogu skrenuti pažnju građana sa mučne socio-ekonomske situacije, u koju ih je dovela upravo politika iste te i takve vlasti. Sve ovo, ali i još puno razloga koji neminovno nameću i Cetinjanima potrebu da promijene vlast, imali su priliku da čuju u direktnom razgovoru sa predsjednikom Demokrata, koji je i u gradu pod Lovćenom pokazao da je “čovjek iz naroda i za narod”", navode Demokrate.

Mlade demokrate, pored predstavljanja ideja i programa "Pobjede, a ne podjele", na Cetinju su izvele performanse.

Bonus video: