Vrijeđali Demokrate: U grupi bio i Medenicin sin

"Ovom prilikom želimo da poručimo i mami Vesni i svim DPS kerberima koji žele da se dodvore „capu“: iako ste zamislili, pa na taj način, očigledno, (uz to i fino) vaspitali vašu djecu, da je Crna Gora vaša prćija i da je samo vama kretanje na njenoj teritoriji slobodno, a da je Demokratama i svim ostalim zdravomislećim ljudima u Crnoj Gori zabranjeno, grdno ste se prevarili"
73 komentar(a)
Demokrate volonteri, Foto: Demokrate
Demokrate volonteri, Foto: Demokrate
Ažurirano: 26.09.2016. 17:52h

Danas je tokom posjete Kolašinu, nekoliko volonterki Demokrata prišla grupa mladića i verbalno ih, i kako navode iz partije prilično brutalno napala.

"Da se bliži kraj jednoj mračnoj eri u istoriji Crne Gore, da se bliži kraj diktatorskom režimu, najbolji pokazatelj je nervoza i agresija u njegovim redovima. I to neskrivena. Naime, danas su sjajni mladi ljudi, ponositi i ljubazni, zajedno sa predsjednikom Demokrata, mr Aleksom Bečićem, u posjeti Kolašinu. U okviru te posjete, pored brojnih drugih aktivnosti je i razgovor sa građanima i predstavljanje našeg programa i njegovo približavanje Kolašincima. Tako, nekoliko naših volonterki se u centru grada zadesilo kad im je prišla grupa mladića i verbalno ih, prilično brutalno, napala" navodi se u saopštenju.

Kako navode da dokaz da se ne radi o nekakvoj šali ili slučajnom incidentu, već o ozbiljnom verbalnom napadu, je i činjenica da se u grupi momaka, koja je vrijeđala volontere, tjerajući ih sa tog mjesta i iz Kolašina, nalazio i "sin „naše Justicije“, Vesne Medenice, predsjednice Vrhovnog suda Crne Gore".

"Ovom prilikom želimo da poručimo i mami Vesni i svim DPS kerberima koji žele da se dodvore „capu“: iako ste zamislili, pa na taj način, očigledno, (uz to i fino) vaspitali vašu djecu, da je Crna Gora vaša prćija i da je samo vama kretanje na njenoj teritoriji slobodno, a da je Demokratama i svim ostalim zdravomislećim ljudima u Crnoj Gori zabranjeno, grdno ste se prevarili. To što je i braniteljima njegovog lika i djela vrlo dobro dokučivo da im „šef“ odlazi u političku prošlost i da će se i njihove kriminalne radnje i imovina stečena na osnovu njih uskoro preispitati, ne daje im za pravo da svoje frustracije tim povodom agresivno ispoljavaju na kulturnim, vrlo vaspitanim i ljubaznim mladim ljudima, koji žele da žive u boljem i zdravijem društvu. Nećemo im dozvoliti, a građani će šansu da ovakve ljude pošalju gdje zaslužuju imati već 16. oktobra. I više nego ikad smo ubijeđeni da će je iskoristiti." istakli su iz partije.

Bonus video: