"OGLEDALO POGUMNE POLITIKE DPS-A"

Đurašković: Groteskna predstava dovela Budvu do dna

16 komentar(a)
Lucija Đurašković, Foto: Privatna arhiva
Lucija Đurašković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 24.09.2016. 17:10h

"Jubilej od godinu dana upravljanja Opštinom Budva od tzv. predsjednika Srđe Popovića je ogledalo pogubne politike DPS vlasti koja je Budvu dovela do egzistencijalnog dna", navodi u saopštenju Lucija Đurašković, koalicija "Bura budi Budvu" SNP - Demos.

"Što ne čudi kada je isti na ključno mjesto opštine došao koruptivnom većinom u situaciji koja je danas predmet ispitivanja Specijalnog tužilaštva. Kako bi osvježili pamćenje građanima, podsjećamo da je Popović, svojevremeno kao odbornik, dizao ruku za sve odluke nekadašnjeg budvanskog kriminogenog rukovodstva i njihove objelodanjene priznate milionske krađe opštine i njenih građana, a koje hoće sada, pred izbore, da prikrije providnom kameleonskom mimikrijom. Kako ređamo slike vladavine stižemo do one potonje - iako je pompezno najavljivao nove momente u upravljanju Budvom, nekako je zaboravio, poput prethodnika - da ispoštuje zakonski rok u kom je trebalo da građanima, odnosno Skupštini podnese završni račun o trošenju njihovog novca", navodi Đurašković.

Ona dodaje da "groteskna predstava, u par neuspješnih nastavaka, sa lošim glumcima, dovela je naš grad bogat i perspektivan do samog dna i u moralnom, ekonomskom, socijalnom, kulturnom i političkom smislu".

"Zato i šaljemo ovu razglednicu kao podsjetnik. Na Budvu kakva je danas i kakva ne smije nikada više biti. Zato joj ne treba maestral, već bura. Da spere sva nepočinstva i stavi stvari na pravo mjesto. A vi Budvani, mislite o tome 16. oktobra", zaključuje Đurašković.

Preporučujemo za Vas