Demokrate: DPS i organizovane kriminalne grupe nemaju odgovor na našu kadrovsku ponudu

Sastanku je prisustvovao i Neven Gošović, član Predsjedništva Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore
47 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 18.09.2016. 13:46h

Predsjednik Demokrata, mr Aleksa Bečić, sastao se u Podgorici sa predstavnicima OEBS-ove Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR), šefom misije Romanom Jakićem, kao i političkom analitičarkom Zaronom Ismailovom, saopšteno je iz ove partije.

Sastanku je prisustvovao i Neven Gošović, član Predsjedništva Demokrata i poslanik u Skupštini Crne Gore.

"Predsjednik Demokrata je upoznao sagovornike sa činjenicama koje ukazuju da Crna Gora, nažalost, još uvijek nije prošla osnovne lekcije demokratije i da, kao rezultat toga, imamo još jedan izborni proces koji dočekujemo u atmosferi neravnopravnosti i antidemokratije. Nakon čašćavanja rođenog brata 10,5 miliona u izbornoj godini, uvođenja političke korupcije u državni parlament, dvogodišnjeg bježanja od implementacije izbornog zakonodavstva, zloupotreba državnih resursa i kupovine ličnih karata, o čemu konkretno govore i zvanični izvještaji EU, Demokratama je bilo potpuno jasno da sa dokazanim andtidemokratom, predsjednikom DPS-a, nema dogovora o slobodnim i fer izborima, saopštio je predsjednik Bečic", saopšteno je iz ove partije.

Predsjednik Demokrata je istakao da programska ponuda "Pobjede, a ne podjele", nova generacija političara koju su ponudili građanima Crne Gore i snažna terenska kampanja koju sprovode širom Crne Gore punih 18 mjeseci na potpuno volonterskoj osnovi, "garantuju da će, i pored svih zloupotreba i mahinacija vlasti, biti ostvarena nova vrijednost koja je nedostajala svih ovih godina i koja će imati ključnu ulogu u pobjedi nad tom i takvom vlašću."

"DPS i organizovane kriminalne grupe nemaju odgovor na kadrovsku i programsku ponudu Demokrata i to je svima jasno. Naša kampanja, kao i do sada, biće pozitivana, dostojanstvena, usmjerena na čovjeka i njegove osnovne probleme, jer Crna Gora vapi za ekonomskim, moralnim i pravnim oporavkom. Mladost Crne Gore nema više vremena za čekanje, jer se ovdje radi o budućnosti naše djece i unučadi, zaključio je predsjednik Demokrata", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: