Đukanović na zasijedanju Generalne skupštine UN

"Tokom trajanja Generalne skupštine, Đukanović će biti gost na tradicionalnom prijemu koji priređuje predsjednik SAD Barak Obama, kao i na ručku koji za šefove delegacija organizuje generalni sekretar UN Ban Ki-mun", kaže se u saopštenju
27 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.09.2016. 12:46h

Predsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović boraviće od danas do četvrtka u Njujorku, gdje će učestvovati na 71. zasijedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija (UN).

Kako je saopšteno iz Vlade, Đukanović će sjutra imati izlaganje na Samitu o izbjeglicama i migrantima, čiji je cilj promocija zajedničke odgovornosti za taj globalni izazov i traženje efikasnijeg odgovora na pitanja izbjeglica i migranata, kroz unaprjeđivanje međunarodne saradnje.

"Tokom trajanja Generalne skupštine, Đukanović će biti gost na tradicionalnom prijemu koji priređuje predsjednik SAD Barak Obama, kao i na ručku koji za šefove delegacija organizuje generalni sekretar UN Ban Ki-mun", kaže se u saopštenju.

Predviđen je i niz bilateralnih susreta Đukanovića u Njujorku, na marginama ovogodišnjeg zasijedanja Generalne Skupštine UN.

Bonus video: