Demokrate predale listu u Budvi: Niko se neće pokajati što nam je dao glas

Nosilac liste u Budvi Dragan Krapović podsjetio je da je tačno prije godinu oformljen prvi opštinski odbor Demokratske Crne Gore i to upravo u Budvi
413 pregleda 12 komentar(a)
Demokrate Budva, Foto: Vuk Lajović
Demokrate Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 18.09.2016. 09:56h

Demokratska Crna Gora predala je jutros Opštinskoj izbornoj komisiji u Budvi izbornu listu „mr Aleksa Bečić- Demokrate- Pobjede, a ne podjele “ za predstojeće oktobarske lokalne izbora.

Nosilac liste u Budvi Dragan Krapović podsjetio je da je tačno prije godinu oformljen prvi opštinski odbor Demokratske Crne Gore i to upravo u Budvi.

„U Budvi je oformljen i prvi inicijativni odbor Demokratske Crne Gore. Naš jednogodišnji rad je dao jasan pokazatelj građanima u kojem pravcu mislimo da vodimo politiku i na koga ćemo staviti fokus naših razmišljanja i djelovanja. Naš jednogodišnji rad je takođe rezultirao izvanrednom listom sastavljenom, mahom, od mladih i obrazovanih ljudi, sa par iskusnih kadrova, na koje smo posebno ponosni. Želim da uputim poruku svim građanima Budve da u velikom broju podrže ovu listu, jer se niko neće pokajati u slučaju da da glas Demokratama. Pobjede, a ne podjele“ , kazao je Krapović nakon što su predali izbornu listu.

Izborna lista budvanskih Demokrata:

Dragan Krapović Mijomir Pejović Krsto Radović dr Anđela Bečić Đorđe Zenović Marko Marković Mladen Franović Adrijana Zenović Nenad N Franeta Veselinka Kalezić Gojko Liješević Nikola Sjekloća Iva Midorović Mr Igor Đurašević Zdravko Pavlović Dubravka Liješević Milivoje Radulović Milo Duletić Tanja Garić Bojan Šumar Dragoljub Kusovac Ivana Franeta Boris Kuznjecov Ivan Pejović Ivana Rebić Danilo Jovanović Aleksandar Mitrović Adela Šaban Željko Bjelica Ljubomir Stanišić Marija Mirović Marko Andrić Ognjen Mušikić

Bonus video: