DPS Kotor: Potvrđena lista za učešće na lokalnim izborima

"Reprezentativna lista DPS-a, osvježena i podmlađena, sa 70 odsto novih lica, 22 odsto mladih i više od 30 odsto žena, na ovim izborima i predstavlja garant za pobjedu i snagu za dalji prosperitet Crne Gore i Kotora"
144 pregleda 0 komentar(a)
Kotor, Foto: Savo Prelević
Kotor, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.09.2016. 16:44h

Opštinska izborna komisija Kotor potvrdila je odborničku listu Demokratske partije socijalista za predstojeće lokalne izbore u tom gradu, saopšteno je iz DPS.

"Lista "Kotor Sigurnim korakom! DPS Milo Đukanović", prva je potvrđena lista za učešće na lokalnim izborima u Kotoru 16. oktobra. Reprezentativna lista DPS-a, osvježena i podmlađena, sa 70 odsto novih lica, 22 odsto mladih i više od 30 odsto žena, na ovim izborima i predstavlja garant za pobjedu i snagu za dalji prosperitet Crne Gore i Kotora. Naša lista oslikava građansku strukturu po kojoj je Kotor i prepoznat i zbog toga ćemo biti posvećeni isključivo pozitivnoj kampanji, idejama i projektima za razvoj Kotora", navodi se u saopštenju DPS.

Iz ove partije su kazali da na izbore izlaze sa konkretnim izbornim programom.

"Lista kandidata okuplja kompetentne ljude iz različitih oblasti, spremni smo da radimo na razvoju grada, zarad kvalitetnijeg i ljepšeg života u našoj sredini. Prioritetni projekti koje želimo da realizujemo su novi infrastrukturni i komunalni sadržaji od značaja za svakodnevni život Kotorana i gostiju Kotora. Sigurni smo da će odbornička lista na čelu sa Željkom Aprcovićem biti apsolutni favorit na predstojećim lokanim izborima i da će građani prepoznati kvalitet naše vizije Kotora i dati podršku DPS", zaključuje se u saopštenju.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Kotor Željko Aprcović je nosilac liste DPS na opštinskim izborima u tom gradu, a na listi su između ostalih i Darko Brguljan i Mirko Vičević.

Bonus video: