Jedini bilbord Alternative: Ne pobjeđuje novac nego hrabrost

“Ogromne sume novca koje su se pred izbore ‘slile’ u Crnu Goru su znak da je nešto ovih dana bilo na prodaju. Ko će vam dati novac, a da vam ne uzme nešto zauzvrat? Šta ćemo mi to da plaćamo u budućnosti, a računa se poslaničkim mandatima?"
54 pregleda 8 komentar(a)
Bilbord Alternativa, Foto: Alternativa
Bilbord Alternativa, Foto: Alternativa
Ažurirano: 16.09.2016. 13:01h

Nova politička partija koja če učestvovati na oktobarskim izborima „Alternativa“ juče je, kako su istakli u saopštenju za javnost, na ulazu u Herceg Novi postavila jedini bilbord te partije.

„Nemamo novca za više. Ovaj je obezbijeđen dobrom voljom ljudi koji vjeruju u naš rad. Jedan, ali vrijedan. Zovemo ga ‘hrabri’”, poručili su iz “Alternative”.

Oni ističu da se u predizbornim kampanjava često potroše ogromne sume novca “na račun kreativnosti i suštine”, a da “upravo u tim vrlinama leži ključ promjena u Crnoj Gori”.

“Ogromne sume novca koje su se pred izbore ‘slile’ u Crnu Goru su znak da je nešto ovih dana bilo na prodaju. Ko će vam dati novac, a da vam ne uzme nešto zauzvrat.? Šta ćemo mi to da plaćamo u budućnosti, a računa se poslaničkim mandatima? ‘Alternariva’ će u budućnosti, kao i do sada, raditi na tome da se fokus političkog djelovanja usmjeri na kvalitet života svakog građanina”, obećavaju iz partije koja je nastala djelovanjem neformalne grupe građana.

“Kao i na svakim izborima u Crnoj Gori, ova bitka nije pravedna. Novac često odluči bitku, ali morate da znate da postoje stvari veće od novca, stvari značajnije od kupi/prodaj. Za ove dvije godine borbe i rada mi smo vam dokazali da se neke bitke ne dobijaju novcem. Zato prestanimo da jadikujemo i... borimo se”, poručili su alternativci.

Bonus video: