LP bi na izbore u Budvi sa SDP i URA: Od DPS smo dobili kupovinu odbornika iz opozicije

"Naš koalicioni partner u Budvi, Demokratska partija socijalista (DPS), za ove četiri godine mandata nije uradio nijedan projekat ili usvojio odluku koja ide u korist našim sugrađanima već na štetu”, navode iz LP
86 pregleda 5 komentar(a)
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Liberalna partija logo, Foto: Liberalna partija
Ažurirano: 09.09.2016. 13:55h

Budvanski Odbor Liberalne partije (LP) predložio je Glavnom odboru da ta stranka na lokalnim izborima u Budvi nastupi sa Socijaldemokratskom partijom i Građanskim pokretom URA.

Iz LP su ocijenili da nakon što su 2012.godine ušli u koaliciju su Demokratskom partijom socijalista (DPS) nije realizovan investicioni program i mnogi projekti koji su potrebni Budvi.

“Iz toga proizilazi da naš koalicioni partner u Budvi, Demokratska partija socijalista (DPS), za ove četiri godine mandata nije uradio nijedan projekat ili usvojio odluku koja ide u korist našim sugrađanima već na štetu”, navode iz LP.

Nakon bojkota članova LP radi pritiska održanja predizbornog obećanja iz 2012.godine i izgradnje deset hiljada metara kvadratnih poslovno-garažnog prostora kod gradske pošte i raspisivanje tendera za stazu “Lungo mare” na Svetom Stefanu, liberali su kazali da su od DPS-a "dobili političku korupciju kupovinom odbornika iz opozicije".

Opštinski odbor LPCG Budva jednoglasno je odlučio da neće praviti ni predizborne ni postizborne koalicije sa DPS-om u Budvi.

“LP neće sarađivati sa bilo kojim političkim subjektom u Budvi kojem primarni i jedini cilj nije poboljšanje kvaliteta života građana i zalaganje da se zadovolje socijalne i kulturne potrebe naših sugrađanki i sugrađana”, poručili iz odbora.

Glavni odbor LP biće održan večeras u 17 sati u Podgorici.

Predsjedništvo Liberlane partije (LP) predložilo je prekjuče Glavnom odboru da ta stranka na parlamentarnim izborima 16. oktobra nastupi zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS).

Bonus video: