Popović predvodi DPS na izborima u Budvi

Izbornu listu trebalo bi formalno da potvrdi i vrh partije
246 pregleda 31 komentar(a)
Srđa Popović, Foto: Savo Prelević
Srđa Popović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.09.2016. 19:39h

Aktuelni gradonačelnik Budve i šef lokalnog DPS-a Srđa Popović biće nosilac liste te partije na predstojećim lokalnim izborima, zakaznim za 16. okobar .

Popovića je prvo predložio izvršni odbor budvanskog DPS, da bi večras na sjednnici potvrdio i opštinski odbor. U godini tužilačkih istraga i priznanja krivica brojnih čelnih ljudi grada i vladajućeg DPS-a, Popović je izabran da predvodi ovu partiji na najtežim lokalnim izborima u protekle dvije decenije.

Na listi se nalazi, kako saznajemo nalazi, i aktulena potpredsjednica Opštine Suzana Pribilović, direktorka HG Budvanska rivijera Katarina Kažanegra, direktor JP Morsko dobro Predrag Jelušić, generalni direktor Direktorata za budžet Ministarstva finansija Nikola Vukićević, načelnik filijale MUP-a u Budvi Goran Boreta...

Sjednici opštinskog odbora prisustvovao je politički direktor DPS–a Tarzan Milošević.

Izbornu listu trebalo bi formalno da potvrdi i vrh partije.

Popović je u fotelju prvog čovjka metropole turizma sjeo krajem avgusta prošle godine, kada se suočio sa nagomilanim problemima, a njegov tim, pohvalio se nedavno da je u proteklih 365 dana, od kada upravlja Budvom, uspio da radnicima isplati ukupno 17 plata, odnosno izmiri zaostatak od četiri zarde , te vrati 22 milion eura duga, a da se pri tome Budva ne zaduži ni centa.

Bonus video: