Mlade Demokrate Nikšića poručile DPS-u: Prepiska sa vašim sendvič-botovima je gubljenje vremena

Mlade Demokrate Nikšića su saopštile da su bili u pravu i kada su DPS-u napisali da ne postoji iskreno jedinstvo u vrhu njihove partije, već samo formalno, tzv. jedinstvo straha
25 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 02.09.2016. 09:01h

Mlade Demokrate Nikšića poručile su Demokratskoj partiji socijalista (DPS) da bi svaka dalja prepiska sa njihovim vašim sendvič-botovima predstavljala gubljenje vremena.

"Svaka dalja prepiska sa vašim sendvič-botovima predstavljala bi gubljenje vremena. Demokrate nikada nećete uvući sa sobom u glib dnevnopolitičkog politikanstva,zamaranja javnosti i napraviti od nas opoziciju po želji", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je oktobar blizu, a vjeruju da građani imaju dovoljno materijala za odluku o podršci.

"Osionost o kojoj smo vam govorili u našem prethodnom saopštenju potvrđujete sa svakim vašim novim potezom. Prebacivanje lopte na mlade DPS, po principu "Daj tamo toj omladini neka se oni prepiru sa Demokratama", još jedan je dokaz da je sve rečeno u našem prethodnom saopštenju istina. Ne treba biti univerzitetski profesor na predmetu psihoanalize da se i na prvi pogled primijeti vaša bahatost, otuđenost, i opijenost novcem i moći. Ne zaboravite, vaš modus vivendi gledamo i mi i građani Crne Gore svakog dana posljednjih 25 godina", navodi se u saopštenju.

Mlade Demokrate Nikšića su saopštile da su bili u pravu i kada su DPS-u napisali da ne postoji iskreno jedinstvo u vrhu njihove partije, već samo formalno, tzv. jedinstvo straha. "Potvrda za to je i vaše skorašnje hijerarhijsko centralizovanje stranke, a i primijetna nervoza i potreba za pravdanjem, kako sami komično kažete "nikad jedinstveniji, nikad jači, nikad organizovaniji!"

"Što se tiče podrške vašem lideru, naprotiv, zadovoljstvo nam je vidjeti takvu ramenotapšačku podršku. Očigledno, naš savjet za izučavanje istorijske literature niste poslušali, te vas moramo mi podsjetiti da je svaki diktator pred svoj silazak sa vlasti djelovao kao nedodirljiv ili kako vi kažete "nikad jači", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: