Bečić: Kolašin mora postati značajna turistička destinacija

"Trudom i radom Demokrata će se, uz pomoć Kolašinki i Kolašinaca, na pravi način stvoriti uslovi za poboljšanje životnog standarda stanovnika Kolašina", kazao je Bečić
9 komentar(a)
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Kolašin grad, Foto: Wikipedia Commons
Ažurirano: 27.08.2016. 09:10h

Povodom 28. avusta Dana Opštine Kolašin predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić uputio je čestitku svim građankama i građanima Kolašina.

"Kolašin, kao grad-poprište mnogih bitaka i značajnih istorijskih događaja, ali i grad koji ima bisere prirode - Bjelasicu, Taru, Moraču, Mrtvicu, mora postati značajna turistička destinacija, koja će predstavljati lokomotivu ravnomjernog razvoja sjevera, ali i cijele Crne Gore. Jedino uz domaćinsko gazdovanje svim prirodnim bogatstvima kolašinske opštine i očuvanje istih, može se graditi prosperitetna budućnost svih stanovnika Kolašina. Trudom i radom Demokrata će se, uz pomoć Kolašinki i Kolašinaca, na pravi način stvoriti uslovi za poboljšanje životnog standarda stanovnika Kolašina", kazao je Bečić.

Čestitku je takođe uputio i predsjednik Skupštine Crne Gore Darko Pajović.

“Predsjednik parlamenta je, između ostalog, poručio da građani Kolašina dobro znaju mogućnosti za kvalitetniji život, baziran na prirodnim resursima i personalnim kapacitetima, uz pomoć države Crne Gore”, saopšteno je iz Kabineta Pajovića.

Bonus video: