"PAVLOVIĆ ZABORAVIO KAD MU JE POMOGAO SAM VRH DPS-A"

DPS: DF i URU čeka politička marginalizacija

"Stoga nije slučajno što smo danas, u istom danu, čuli dvije najmalicioznije izmišljotine-jednu koja se odnosi na ubistvo suvlasnika i direktora lista “Dan“ Duška Jovanovića, a drugu na navodno podmićivanje funkcionera URA-e od strane DPS"
11 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.02.2019. 02:00h

Dio  opozicije, u svom  političkom bunilu i opterećen frustracijama  u odnosu na  Demokratsku partiju socijalista, a posebno  njenog  neprikosnovenog lidera, bez ikakve  konstruktivne ideje,  pokušava da pukim lažima i konstrukcijama, svojstvenim samo  njihovoj  „kreativnosti“, efektno obilježi početak predizborne kampanje uoči parlamentarnih izbora, saopšteno je iz DPS-a

"Stoga nije slučajno  što smo danas, u istom danu,  čuli dvije najmalicioznije izmišljotine-jednu koja se odnosi na ubistvo suvlasnika i direktora lista “Dan“ Duška Jovanovića, a drugu na navodno podmićivanje funkcionera URA-e od strane DPS. Naravno, nije slučajno što je iznošenje ovih laži povjereno dvojici bivših novinara. Idejni tvorci takvih nesuvislih konstrukcija ni sami ne vjeruju u njih, pa autorstvo prepuštaju svojim novinarima. Znaju oni da u to javnost neće povjerovati, pa su, izborom novinara kao glasnogovornika tih laži, i sami napravili neku vrstu distinkcije, nadajući se da će javnost ovakva „otkrića“ shvatiti kao novinarsko-politikantski senzacionalizam", kazali su u DPS-u.

Oni navode da portparol Demokratskog fronta, "kojeg je upravo ova vlast izvlačila iz nevolja, pretenciozno pokušava da domaću javnost bombarduje svojim tobožnjim saznanjem o ubici Duška Jovanovića".

"On je odavno  pokazao sklonost da se i svojim šefovima i javnosti, nametne kao „dobro obaviješteni novinar“, ali od onih koji nikada ne navode ni izvore, niti imaju bilo kakve argumente za svoje senzacije i koji će rado prećutati istinu, poput one o pomoći koja mu je pružena direktno iz vrha DPS-a.  O portparolu pokreta URA više ne treba trošiti riječi, osim napomene da ga izvjesno čeka politička marginalizacija, kao i njegovog kolegu iz DF-a", kazali su u DPS-u..