DF: Milošević i Pejovićeva finansiraju napade lažnih srpskih stranaka na DF

"Tarzan Milošević i Daliborka Pejović su, uz podršku ANB-a, organizovali i kadrovsko popunjavanje ovih stranaka. Takođe, oni su ,,odvojili’’ lažnim srpskim strankama i prostor u režimskim medijima gdje će se plasirati najprljavije laži protiv DF i njegovih funkcionera", navode iz DF-a
84 pregleda 9 komentar(a)
srpske stranke, Foto: Facebook
srpske stranke, Foto: Facebook
Ažurirano: 22.08.2016. 15:44h

Svaki put pred izbore, režim aktivira svoje spavače, agente i likove koje ANB ,,sezonski'' vadi iz fioka, usmjerava njihove aktivnosti, bira im mete, i sada su na raspolaganju, saopšteno je iz DF.

Oni su preko svoje fejsbuk stranice "Sloboda traži ljude" izjavili da razne ,,srpske'' stranke i liste, koje osim imena nemaju ni ,,s'' od srpskog, dobile su nalog da napadaju Demokratski front.

"Ovim udbaškim aktivnostima koordiniraju visoki funkcioneri DPS-a, Tarzan Milošević i Daliborka Pejović. Ovi visoki funkcioneri DPS-a zaduženi su za kompletnu organizaciju prljave kampanje protiv DF-a", kazali su na svojoj fejsbuk stranici.

"Milošević i Pejovićeva kontrolišu i finansijski dio podrške lažnim srpskim strankama, i oni iz crnih fondova DPS-a na ruke isplaćuju pojedince iz ovih minornih partija i strankoida. Milošević i Pejovićeva su unutar DPS-a formirali tim ljudi koji ovim ,,srpskim'' strankama i listama pomaže u fejsbuk kampanji. Očigledno među ovima licima nisu mogli pronaći osobu koja je savladala rad na kompjuteru. Tarzan Milošević i Daliborka Pejović su, uz podršku ANB-a, organizovali i kadrovsko popunjavanje ovih stranaka. Takođe, oni su ,,odvojili’’ lažnim srpskim strankama i prostor u režimskim medijima gdje će se plasirati najprljavije laži protiv DF i njegovih funkcionera", navode iz DF-a.

Oni napominju da javnost treba da zna "kakvim se sve prljavštinama bavi kriminalni crnogorski režim i obavještavaćemo ko su izvođači ,,radova’’ za DPS i ANB".

"DF, naravno, niko ne može pokolebati niti zaustaviti na pobjedničkom putu čiji je cilj smjena režima Mila Đukanovića, revitalizacija ekonomskih potencijala, obnova privrednih resursa i konačno uspostavljanje principa pravne države", zaključili su iz DF-a.

Bonus video: