LIBERALI OKO ZAJEDNIČKE LISTE

Rađenović: Nova otkrila da joj je interes politička trgovina

Lider budvanske Liberalne partije Blažo Rađenović podsjetio je da je LP u Budvi je najavila da je spremna za samostalni nastup na izborima
107 pregleda 16 komentar(a)
Blažo Rađenović (Novina)
Blažo Rađenović (Novina)
Ažurirano: 17.08.2016. 13:33h

Budvanski Liberali ocijenili su da je istup lidera Nove Đorđa Vujovića, pokazao pravo lice te članice DF, otkrivajući da im je glavni interes - trgovina.

Lider budvanske Liberalne partije Blažo Rađenović podsjetio je da je LP u Budvi je najavila da je spremna za samostalni nastup na izborima.

„Ali smo učestvovali i u razgovorima sa opozicionim subjektima kojima je cilj da lokalnu samoupravu vode profesionalni, odgovorni i ljudi od integriteta, bez obzira na političko i bilo koje drugo opredijeljenje. LP u Budvi za ove četiri godine je pokazao i dokazao svoja interesovanja kada je vođenje vlasti u pitanju. Naši prioriteti su prioriteti svih građana koje smo u više navrata do sada saopštavali a koji su i razlog našeg bojkotovanja skupštine posljednje 2 I po godine”, kayao je on.

On je dodao da su Liberali Budve bili spremni da odigraju ključnu ulogu političke žrtve prvenstveno svoje infrastrukture u razgovorima koji su u završnoj fazi zarad smjene vlasti koja je dovela opštinu Budva u situaciju u kojoj se danas nalazi.

“ Tako smo zarad pokušaja objedinjavanja i ukrupnjavanja istinske opozicije u jednu kolonu prekršili svoje statutarne i programske principe partije i prihvatili da izostanemo sa zadnjeg sastanka iako znajući da to činimo zbog uslova onih koji to najmanje zaslužuju. DF, odnosno jedna članica tog saveza pokazali su danas pravo lice i konačno otkrili da im je glavni interes trgovina. Tako su, misleći da Liberali imaju bilo koju vrstu kompleksa ili sujeta, pokušali da opozicionim subjektima daju neku vrstu ultimatuma da će učestvovati u razgovorima samo u situaciji ako tu ne bude Liberala. Mi smo to prihvatili i nismo se pojavili na sastanku samo iz razloga da bi u Budvi došlo do smjene ovakve vlasti, a ujedno i ne dajući alibi ovim ljudima da imaju razlog da razgovore sabotiraju. Dokazali su da im ni to nije bilo dovoljno”, istakao je Rađenović.

On je zapitao da li ovakvim istupanjem i nepoštovanjem a u velikoj mjeri “namigivanjem” DPS-u zaslužuju i jednog odbornika u SO Budva to vi ocjeniti uvažene sugrađanke i sugrađani 16-tog oktobra.

Preporučujemo za Vas