Bečić: Građani nikada nijesu imali lakši izbor

"Dok svako od Demokrata stoji na dvije noge, boriće se do poslednje kapi znoja za pobjede koja će biti za našu djecu, našu unučad i budućnost Crne Gore"
49 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate Crne Gore
Demokrate, Foto: Demokrate Crne Gore
Ažurirano: 15.08.2016. 11:50h

Građani nikad nijesu imali lakši izbor jer se opredjeljuju između Demokrata koji pričaju o budućnosti, pomirenju i novim pobjedama i onih koji se konstantno vraćaju u prošlost, dijele, svađaju i otimaju, ocijenio je lider Aleksa Bečić.

Na prvoj izbornoj konvenciji Demokrata Kolašina izabran je Opštinski odbor, koji broji 34 člana, a za njegovog predsjednika, član Glavnog odbora, Petko Bakić.

Bećić je kazao da su sa jedne strane Demokrate koji 18 mjeseci rade besplatno, volonterski, a sa druge oni koji politiku doživljavaju kao biznis u kojem je sve dozvoljeno.

"Sa jedne strane su Demokrate, koje procesuiraju kriminalce po Crnoj Gori, a sa druge oni koji sarađuju sa istim tim kriminalcima. Sa jedne strane u Crnoj Gori postoji izvorska voda, ono što je oličenje svježine, čistine i snage, a sa druge je mulj koji odiše pesimizmom i negacijom", kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima, pojavila se politička ponuda na koju mnogi na crnogorskoj političkoj sceni ne mogu naći odgovor.

"Znaju da nas ne mogu korumpirati i kompromitovati, pa se služe kukavičkim metodama, ali kukavicama i pripadaju kukavičke metode. Ali dok svako od Demokrata stoji na dvije noge, boriće se do poslednje kapi znoja za pobjede koja će biti za našu djecu, našu unučad i budućnost Crne Gore", rekao je Bečić.

On je poslao poruku onima, kako je rekao, koji bi trebalo da su njihovi saborci na zajedničkom zadatku, a to je opozicija u Crnoj Gori.

Bečić je zamolio kolege iz opozicije da zaborave sve što su jedni drugima rekli u proteklom periodu, kao što Demokrate zaboravljaju.

"Druga poruka je upućena građanima da ne skreću sa puta pobjeda, a ne podjela koji smo utkali i utemeljili predanim radom, jer će opet pokušati da ih vrate na teren podjela, sa kojeg će oni koji dijele najlakše zadovoljiti svoje lične interese", rekao je Bečić.

Bonus video: