DEMOKRATE NA SJEVERU CRNE GORE

Bečić u Petnjici nastavio kampanju

U Petnjici je boravio i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, koji je građankama i građanima Petnjice, u razgovoru, predočio ciljeve i zadatke Demokrata, posebno kada se radi o ovoj opštini koja je od skoro započela svoj razvoj.
11 komentar(a)
Aleksa Bečić
Aleksa Bečić
Ažurirano: 12.08.2016. 14:06h

Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju i u mladoj opštini na sjeveru Crne Gore, Petnjici.

"Da stanovnici Petnjice u Demokratama vide ljude i od riječi i od djela pokazuje i podrška od 9,54% u ovoj opštini, nakon što su naši mladi volonteri obišli 315 domaćinstava", navodi se u saopštenju te stranke.

U Petnjici je boravio i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, koji je građankama i građanima Petnjice, u srdačnom razgovoru, predočio ciljeve i zadatke Demokrata, posebno kada se radi o ovoj opštini koja je od skoro započela svoj razvoj.

Bečić je stanovnicima Petnjice poručio da će u Demokratama uvijek imati neopodnu podršku u njihovim naporima na stvaranju uslova za ubrzani razvoj bihorskog kraja, posebno što je i u Programu Demokratske Crne Gore ravnomjeran regionalni razvoj naznačen kao uslov bez kojeg nema ekonomskog napretka naše države.

"Parola Demokrata “Pobjede, a ne podjele” predstavlja suštinu onoga što Petnjičani već godinama baštine, a to je međuetnički i međuvjerski sklad. Oni koji dijele i koji pokušavaju da manipulišu građanima, oni najviše misle o sebi, dok tjeraju građane na ivicu ekonomsko-socijalne prospasti. Građanke i građani Petnjice prepoznali su u Demokratama mladu, novu, čistu strukturu, koja je zaista spremna se suoči sa brojnim problemima u Petnjici, kako bi stanovnici ove opštine osjetili bolji život", piše u saopštenju Demokrata.

Preporučujemo za Vas