URA Bjelo Polje: Podijeljene 144 nove članske karte

"Nakon lokalnih izbora koji su održani u maju ove godine, URA je dobila svoj klub odbornika, a poznato je da je tokom ljetnjih mjeseci, URA Bijelo Polje pojačana sa poznatim imenima najvećeg grada na sjeveru, prof. dr Eldin Dobardžićem i Seadom Sadiković"
1346 pregleda 5 komentar(a)
GP URA Bijelo Polje, Foto: GP URA
GP URA Bijelo Polje, Foto: GP URA
Ažurirano: 16.12.2018. 18:06h

OO URA Bjelo Polje upriličio je sinoć dodjelu 144 nove članske karte svojim sugrađanima, što je najbolja potvrda da ideja građanske, evrospke i demokratske Crne Gore živi na sjeveru naše države, saopštili su iz ove partije.

"Nakon lokalnih izbora koji su održani u maju ove godine, URA je dobila svoj klub odbornika, a poznato je da je tokom ljetnjih mjeseci, URA Bijelo Polje pojačana sa poznatim imenima najvećeg grada na sjeveru, prof. dr Eldin Dobardžićem i Seadom Sadiković", kazali su oni.

Prije same dodjele novih članskih karata, obratio se i predsjednik URA Dritan Abazović.

“Za nama je godina koja je u potpunosti utemeljilja URA na političkom nebu Crne Gore. Na Cetinju i Ulcinju smo pojedinačno najjača opoziciona partija, a zajedno sa našim prijeteljima iz Demokrata, utemeljili smo konačno proevropsku alternativu kao najjaču opozicionu koaliciju u Crnoj Gori. Sada moramo predano raditi na dostizanju konačnog cilja, smjene vlasti po prvi put u istoriji Crne Gore. Ako svaki odbor bude radio kao odbor u Bjelom Polju, do cilja ćemo stići brže nego što se trenutno čini” naveo je Abazović uz posebnu zahvalnost rukovodstvu odbora URA BP.

Predsjednik odbora URA BP Hajro Bučan, takođe se zahvalio svima na predanoj borbi, navodeći da ono pravo tek predstoji.

“Od kada smo u lokalnom parlamntu mnogo lakše komuniciramo sa građanima. Svakim danom nam prilaze novi članovi što govori da radimo dobro. Ipak, moramo još jače i intezivnije. Nećemo dozvoliti da se cijeli grad odseli. Branićemo dostojanstvo Bjelog Polja i sjevera”, naveo je Bučan tokom svog govora.

Nakon ceremonije dodjele novih članskih karata upriličen je novogodišnji koktel za aktiviste i goste.

Događaju su pored predsjednika Abazovića, prisustvovali i potpredsjednici, Miloš Konatar, Suada Zoronjić i Filip Adžić, direktor stranke Zoran Mikić i sekretar Mileta Radovanić.

Bonus video: