Socijaldemokrate: Predlagaćemo konkretna rješenja i nećemo prodavati maglu

Socijaldemokrate su kazale da neće zbunjivati javnost intenzivnim ponavljanjem demagoških i populističkih političkih floskula
5 komentar(a)
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Crne Gore, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 30.07.2016. 08:54h

Podrška građana Socijaldemokratama Crne Gore (SDCG) svakodnevno raste i zahvaljuči tome će, kako smatraju u toj partiji, nakon oktobarskih izbora, biti jedan od ključnih činilaca na političkoj sceni.

SDCG su, na proširenoj sjednici Predsjedništva u petak, konstatovale svakodnevni trend porasta podrške građana širom Crne Gore.

“Zahvaljujući tome ćemo, nakon oktobarskih izbora, biti jedan od ključnih političkih činilaca na našoj političkoj sceni”, poručili su iz te partije.

Kako su kazali, izborni program koji će koncipirati u saradnji sa građanima, biće usmjeren na očuvanje postojećih i otvaranje novih radnih mjesta, razvoj saobraćajne i energetske infrastrukture, kao i rješavanje drugih otvorenih pitanja u skladu sa njihovom vizijom Partnerstva za snažan ekonomski razvoj.

“SDCG hoće Crnu Goru da grade, a ne da je ruše! Umjesto besomučnog plašenja građana neargumentovanim prijetnjama promašenih i prevaziđenih političara, i pojedinih "nezavisnih" društvenih aktera, mi ćemo, kao i do sada, predlagati konkretna rješenja i nećemo prodavati maglu”, poručili su iz SDCG.

Kako su rekli, oni neće zbunjivati javnost intenzivnim ponavljanjem demagoških i populističkih političkih floskula.

U saopštenju se kaže da će oni i dalje voditi jasnu politiku koja podrazumijeva istinsko zalaganje za realizaciju najznačajnijih razvojnih projekata u Crnoj Gori, kojima se omogućava ekonomska, a time i suštinska nezavisnost države.

“Socijaldemokrate imaju snažnu podršku građana, bez obzira na višemjesečne bezuspješne pokušaje blaćenja od neostvarenih političara, koji na taj način žele da se izbore sa sopstvenom nebitnošću na političkoj sceni”, dodaje se u saopštenju SDCG.

Proširenoj sjednici Predsjedništva prisustvovali su predsjednici opštinskih odbora i koordinatori za regije.

Bonus video: