Demokrate realizovale kampanju od „vrata do vrata“ i u Mojkovcu

"Inicijativni odbor Demokrata Mojkovac, nakon uspješno odrađene terenske kampanje, otpočeće aktivnosti na realizaciji zadataka u vezi sa predstojećim parlamentarnim izborima na jesen"
11 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 29.07.2016. 18:11h

Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju od „vrata do vrata“ i u Mojkovcu, gdje su Demokrate zabilježile 10,25% podrške i značajan priliv novih članova, nakon obiđenih 997 domaćinstava, saopšteno je iz ove partije.

"Inicijativni odbor Demokrata Mojkovac, nakon uspješno odrađene terenske kampanje, otpočeće aktivnosti na realizaciji zadataka u vezi sa predstojećim parlamentarnim izborima na jesen. Tako će Demokrate Mojkovca sazvati Prvu izbornu kovenciju, na kojoj će delegati birati Opštinski odbor Demokrata Mojkovac i rukovodstvo Odbora. U susret predstojećim izborima, Demokrate Mojkovca formiraće i Izborni centar, koji će biti zadužen za izvršenje svih zadataka i obaveza u vezi sa predizbornom i izbornom kampanjom. Osim toga, odlučeno je da će se partijska infrastruktura proširiti i na mjesni nivo, formiranjem mjesnih odbora u svim mjesnim zajednicama opštine Mojkovac. Time će Demokrate Mojkovca, i na lokalnom, i na mjesnom nivou, zaokružiti partijsku infrastrukturu" navodi se u saopštenju.

Iz partije su dodali da usled velikog ogorčenja građana Mojkovca rezultatima rada lokalne vlasti, ali i državne, više su nego sigurni da građani Mojkovca u Demokratama prepoznaju novu energiju, koja kako kažu na "potpuno bezinteresnim principima iskreno radi u korist svih građana, a koja će pokrenuti stvari na bolje i u opštini Mojkovac, i u cijeloj Crnoj Gori".

Bonus video: