Demokrate u Kolašinu realizovale kampanju "od vrata do vrata"

Iz ove partije je saopšteno da nezadovoljstvo Kolašinki i Kolašinaca vlašću i na lokalnom i na državnom nivou dodatno obavezuje Demokrate da kvalitetnom kadrovskom i programskom ponudom pokažu da predstavljaju drugačiju, progresivnu snagu, koja odiše principijelnošću, doslednošću, kompetentnošću, a koja će biti nosilac nužnih promjena u opštini Kolašin
21 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 28.07.2016. 08:57h

Demokratska Crna Gora realizovala je u opštini Kolašin kampanju "od vrata do vrata", u okviru koje su Mlade demokrate obišle 1.142 domaćinstva i zabilježili podršku od 17,11%, saopšteno je iz ove partije.

"Nakon uspješno sprovedene kampanje „Pobjede, a ne podjele“ u ovoj sjevernoj Opštini, čemu svjedoči i veliki broj novih članova koji su pristupili Demokratskoj Crnoj Gori, Demokrate Kolašina održale su sjednicu Inicijativnog odbora na kojoj su donijeli odluku o sazivanju Prve izborne konvencije na kojoj će delegati birati Opštinski odbor Demokrata Kolašin. Inicijativni odbor je, takođe, na pomenutoj sjednici odlučio da će, nakon formiranja Opštinskog odbora, proširiti partijsku infrastrukturu i na mjesni nivo, uspostavljanjem mjesnih odbora u svim mjesnim zajednicama ove Opštine. A da bi u potpunosti bili spremni da prihvate i realizuju sve zadatke koji ih očekuju u predstojećem periodu, u susret parlamentarnim izborima na jesen, Demokrate Kolašina su odlučile da formiraju i Izborni centar, čiji je primarni zadatak da sprovede obaveze koje se tiču realizacije izborne strategije Demokratske Crne Gore. Na taj način će Demokrate Kolašina zaokružiti pratijsku infrastrukturu na lokalnom, ali i na mjesnom nivou", navodi se u saopštenju.

Iz ove partije je saopšteno da nezadovoljstvo Kolašinki i Kolašinaca vlašću i na lokalnom i na državnom nivou dodatno obavezuje Demokrate da kvalitetnom kadrovskom i programskom ponudom pokažu da predstavljaju drugačiju, progresivnu snagu, koja odiše principijelnošću, doslednošću, kompetentnošću, a koja će biti nosilac nužnih promjena u opštini Kolašin.

Bonus video: