Knežević: Crna Gora nije zaboravila Srbe na Kosovu

Knežević je prizrenskom parohu Slobodanu Đoriću uručio novčanu pomoć i vaučer za boravak troje srpske djece na moru u Crnoj Gori
35 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: DNP
Milan Knežević, Foto: DNP
Ažurirano: 24.07.2016. 09:49h

Srpski narod na Kosovu nije sam i Crna Gora nije zaboravila Srbe na Kosovu i Metohiji, poručio je lider Demokratsake narodne partije (DNP), Milan Knežević.

On je, u sklopu posjete Kosovu i Metohiji, prisustvovao parastosu ubijenim žeteocima u Starom Grackom i posjetio Prizren.

On je, kako je saopšteno iz DNP-a, rekao da je želio da posjeti grad Prizren i uruči skromne poklone i donacije njegove partije i crnogorskog naroda.

“I što je najvažnije da pošaljem poruku da crnogorski narod osjeća Kosovo i Metohiju kao svoj Jerusalim, kao našu svetu zemlju i da iskažemo zahvalnost našoj crkvi i narodu na Kosovu i Metohiji koji svih ovih godina čuvaju našu vjeru, čuvaju našu duhovnost i čuvaju naše pamćenje”, naveo je Knežević.

On je rekao da je želio da iskaže solidaran odnos prema svemu onome kroz šta prolazi ”naš narod na Kosovu i Metohiji i da im pošaljem poruku da nisu sami, da ih Crna Gora nije zaboravila".

Iz DNP-a su kazali da je Knežević prizrenskom parohu Slobodanu Đoriću uručio novčanu pomoć i vaučer za boravak troje srpske djece na moru u Crnoj Gori. Obišao je i prizrensku Pravoslavnu Bogosloviju.

Bonus video: