Demokrate Budva: DPS počeo sa pritiscima na zaposlene u opštinskim preduzećima

"Demokrate Budve će do izbora, a i posle svakako, voditi beskompromisnu borbu za čast i dostojanstvo Budve i procesuirati svakog ko kupuje ili pritiska ljude na bilo koji način, koristeći tešku ekonomsku situaciju u koju ih je krađom i neznanjem doveo isti taj DPS"
5 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 12.07.2016. 09:17h

Opštinski odbor Demokrata Budva upozorio je da iako izbori nisu još zvanično raspisani, da je u Budvi uveliko počela kampanja, a te da je DPS krenuo "sa pritiscima na građane, prije svega na zaposlene".

"Informacije koje dolaze do nas sa terena jasno ukazuju da u više državnih i opštinskih preduzeća, zajedno sa kampanjom, počinju i nevjerovatni pritisci na zaposlene. Kako bismo bili kristalno jasni, mislimo na pritiske u HG Budvanska Rivijera, u Vodovodu i kanalizaciji Budva, u Komunalnom preduzeću Budva, kao i u većini opštinskih preduzeća i sekretarijata", navodi se u saopštenju Demokrata.

Demokrate su DPS prvacima u Budvi poslali poruku da su se prevarili ako misli "da će i ovoga puta ti sramni poslići" koje, kako ističu, obavljaju po nalogu vrha DPS-a proći nekažnjeno.

"Gospodo iz DPS Budva, naročito vi “novi, mladi, reformisani i poletni”, vi koji još niste vidjeli unutrašnjost Spuža, vi koji ste, naravno, isti kao i vaši partijski drugovi što jesu, vi što kupujete i pritiskate ljude za glas u 21-om vijeku, budite sigurni, u nama ste našli takmaca. Demokrate Budve će do izbora, a i posle svakako, voditi beskompromisnu borbu za čast i dostojanstvo Budve i procesuirati svakog ko kupuje ili pritiska ljude na bilo koji način, koristeći tešku ekonomsku situaciju u koju ih je krađom i neznanjem doveo isti taj DPS", navodi se u saopštenju.

Demokrate su poručile građanima Budve da ne vjeruju obećanjima DPS-a.

"Ne bojte se njihovih prijetnji, sve su pokrali i nemaju vam više što dati, a kada uđete u kabinu za glasanje, glasajte kako vi želite, glasajte po savjesti i dostojanstveno, jer nema nikoga na ovom svijetu ko može znati kako ste glasali", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: