Demokrate Budva: Na lokalne izbore izlazimo samostalno

Opštinski odbor Demokrata Budva, u završnici pomenute sjednice, konstatovao je da su, nakon sprovedenih svih neophodnih aktivnosti, Demokrate Budve "spremne za okršaj na predstojećim lokalnim izborima sa organizovanom kriminalnom grupom koja je uništila Budvu"
5 komentar(a)
Demokrate Budva, Foto: Demokrate
Demokrate Budva, Foto: Demokrate
Ažurirano: 07.07.2016. 10:57h

Članovi odbora Demokrata iz Budve, odlučili su na Opštinskom odboru da na predstojeće lokalne izbore u Budvi nastupe samostalno, saopšteno je iz te partije.

"To predstavlja najiskreniji odnos prema građanima Budve, i najdosledniji način vođenja politike, a Budvanke i Budvani su svjedoci da Demokrate Budve, otkako je formiran Opštinski odbor, rade isključivo u korist građana i grada Budve", kazale su Demokrate.

Oni su napomenuli da će na predstojećim lokalnim izborima u Budvi izborna lista nositi naziv "Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele", a članovi Opštinskog odbora na pomenutoj sjednici su za nosioca liste jednoglasno izabrali Dragana Krapovića, diplomiranog pravnika, predsjednika Opštinskog odbora Demokrata Budva.

"U susret lokalnim izborima, Demokrate Budva formirale su Izborni centar, i resorno podijelili zaduženja, a sve u cilju realizacije izborne strategije Demokratske Crne Gore. Opštinski odbor Demokrata Budva konstituisao je sve mjesne odbore i izabrao kompletno rukovodstvo Opštinskog odbora, i time zaokružio partijsku infrastrukturu koja je neophodna kako bi u potpunosti bili spremni za realizaciju najzahtjevnijih predizbornih aktivnosti. Na pomenutoj sjednici, Demokrate Budve su izabrali za nove članove Opštinskog odbora Dubravku Liješević, Marka Andrića i Ljuba Stanišića", navodi se u saopštenju Demokrata.

Opštinski odbor Demokrata Budva, u završnici pomenute sjednice, konstatovao je da su, nakon sprovedenih svih neophodnih aktivnosti, Demokrate Budve "spremne za okršaj na predstojećim lokalnim izborima sa organizovanom kriminalnom grupom koja je uništila Budvu i prevarila i pokrala građane, ukoliko se stvore neophodni uslovi za održavanje fer i slobodnih izbora".

Bonus video: