Demokrate: Realizovana terenska kampanja na području MZ "19. decembar", Drač i Stara Varoš

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, potpredsjednica, Zdenka Popović, generalni sekretar, Boris Bogdanović, predsjednik Odbora Glavnog grada, Vladimir Čađenović i poslanici i članovi Predsjedništva Demokratske Crne Gore
73 pregleda 1 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.07.2016. 13:49h

Demokratska Crna Gora održala je sastanak sa članovima ove partije u MZ "19. decembar", nakon realizovane terenske kampanje na području Mjesnih zajednica "19. decembar", Drač i Stara Varoš, u okviru koje su Demokrate obišle 3.768 domaćinstava

"Demokratska Crna Gora održala je još jedan u nizu veoma posjećenih sastanaka sa članovima Demokrata, ovaj put u MZ "19. decembar", nakon uspješno realizovane terenske kampanje na području Mjesnih zajednica "19. decembar", Drač i Stara Varoš, u okviru koje su Demokrate obišle 3.768 domaćinstava. U ovim mjesnim zajednicama Demokrate su zabilježile 13,72% podrške. Prisutni su za predsjednika MO "19. decembar" izabrali Jugoslava Toškovića, za predsjednika MO Drač, Vuksana Markovića i za predsjednika MO Stara Varoš, Boška Kovačevića", navodi se u saopštenju ove partije.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, potpredsjednica, Zdenka Popović, generalni sekretar, Boris Bogdanović, predsjednik Odbora Glavnog grada, Vladimir Čađenović i poslanici i članovi Predsjedništva Demokratske Crne Gore.

"Predsjednik Demokrata je zahvalio svim novim članovima i simpatizerima na povjerenju koje su pružili subjektu koji je nije nastao na interesnim osnovama, koji ne zavisi od bilo kakvih centara moći, ni formalnih, ni neformalnih, ni finansijskih, ni kriminalnih, nego subjektu koji se opredijelio da učini ono što je najteže, ali ono što je jedini osnov pobjede nad ovom kriminalnom vlašću, a to je da se odradi terenska kampanja, da se obiđe svako domaćinstvo u Crnoj Gori, da se posveti pažnja svakom čovjeku, kako bismo svi zajedno, uz jednu zdravu i plemenitu ideju, pobijedili zlo koje se taložilo preko dvije decenije", navodi se u saopštenju Demokrata.

U saopštenju se dodaje da je Bečič prisutnima naglasio da Demokratska Crna Gora neće dozvoliti da se predstojeći izbori pretvore u fingiranu utakmicu koja se odigrava sa pričom o četnicima, partizanima, suverenistima, unionistima, crkvi, jeziku, već da će Demokrate nastaviti da ukazuju na duboku ekonomsku, socijalnu, pravnu, moralnu krizu koja predstavlja opasnost po cjelokupno društvo, iz vizure budućnosti, i da se neće zaustaviti sa procesuiranjem kriminalaca iz vlasti, i onih bliskih vlasti.

"Na kraju svog obraćanja, predsjednik Bečić je poručio da bez plejade novih, nekompromitovanih i stručnih ljudi, oličenih u Demokratama, ne može biti ozbiljnih reformi, ni promjena u Crnoj Gori", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: