Stijepović primio ambasadorku Njemačke u oproštajnu posjetu

Ambasadorka Štajnaker je saopštila da joj je posebno zadovoljstvo što je u protekle dvije godine imala priliku da boravi u Crnoj Gori i da upozna sve njene prirodne ljepote i potencijale čija će adekvatna valorizacija nesumnjivo doprinijeti njenom daljem dinamičnom razvoju
6 komentar(a)
Slavoljub Stijepović i ambasadorka Njemačke, Foto: Glavni grad
Slavoljub Stijepović i ambasadorka Njemačke, Foto: Glavni grad
Ažurirano: 15.06.2016. 17:49h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sa saradnicima, primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadorku Njemačke u Crnoj Gori Gudrun Štajnaker, saopšteno je iz Glavnog grada.

On je tom prilikom kako se navodi uputio zahvalnost ambasadorki Štajneker na dobroj saradnji i komunikaciji, kao i podršci koju je Glavni grad imao od njemačke ambasade tokom njenog mandata u Podgorici.

"Gradonačelnik Stijepović je istakao da očekuje nastavak uspješne saradnje i u narednom periodu i izrazio uvjerenje da će ona rezultirati realizacijom konkretnih aktivnosti i projekata koji će doprinijeti razvoju grada i učvršćivanju prijateljskih odnosa dvije države" navodi se u saopštenju.

Ambasadorka Štajnaker je saopštila da joj je posebno zadovoljstvo što je u protekle dvije godine imala priliku da boravi u Crnoj Gori i da upozna sve njene prirodne ljepote i potencijale čija će adekvatna valorizacija nesumnjivo doprinijeti njenom daljem dinamičnom razvoju.

"Ona je istakla i da se Podgorica kao glavni grad države razvija u pravom smjeru, kao i da se ona lično, kao građanka Podgorice, i sama uvjerila u progres u mnogim oblastima, ocjenjujući da postoji još prostora za određenja unapređenja i poboljšanja u cilju povećanja kvaliteta života građana glavnog grada" navodi se u saopštenju.

Štajnaker je na kraju ocijenila da će i svom nasljedniku prenijeti pozitivna iskustva i utiske koje je imala u saradnji sa Glavnim gradom i izrazila uvjerenje da će se njemačka ambasada potruditi da u narednom periodu obezbijedi stručnu i finansijsku pomoć u cilju realizacije projekta izgradnje biciklističkih staza u Podgorici.

Bonus video: