Demokrate: Održana konstitutivna sjednica MO za naselja Balabani i Gostilj

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i generalni sekretar Boris Bogdanović, kao i jedan broj funkcionera Demokrata na lokalnom i državnom nivou
1 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 15.06.2016. 10:49h

Demokratska Crna Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnog odbora za naselja Balabani i Gostilj, saopšteno je iz ove partije.

"Bio je to još jedan u nizu uspješno organizovanih i veoma posjećenih skupova u novootvorenim kancelarijama Opštinskog odbora Demokrata u Zeti. Za predsjednika Mjesnog odbora Balabani i Gostilj jednoglasno je izabran Željko Bečić", navodi se u saopštenju.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata Aleksa Bečić i generalni sekretar Boris Bogdanović, kao i jedan broj funkcionera Demokrata na lokalnom i državnom nivou.

"Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, istakao je da je došlo vrijeme da se stanovnici Zete, pri svom političkom izboru, počnu određivati prema onome ko nudi najbolja rješenja za njihove svakodnevne probleme, kojih zahvaljujući ovoj vlasti nije malo, a ne da prihvataju matricu podjela DPS-a. Svrstavanje građana u blokove i održavanje na tihoj vatri tema koje dijele i svađaju svojstveno je nedemokratskim režimima, za koje je ovaj na vlasti u našoj državi najbolji primjer, koji ne prezaju od izazivanja i tihih sukoba samo da građani zaborave kolike su plate i penzije, a kolika je, sa druge strane, visina potrošačke korpe", navodi se u saopštenju.

Bonus video: