Vučurović: Glas Demosu, SDP-u i URA-i je glas DPS-u

On je kazao da su danas jedino društvene mreže, koje ni ambasade ne mogu da kontrolišu niti da potkupe, onaj glas naroda koji efikasno raskrinkava "zločinačku spregu onih koji su nas bombardovali 1999. i njihove lokalne agenture na terenu koja je pravilno raspoređena od vlade, NVO sektora, Univerziteta, političkih stranaka do medija."
27 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 09.06.2016. 12:50h

Predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić, koji je i lider ,,trojke'' koju još čine URA Žarka Rakčevića i Demos Miodraga Lekića, najavio je koaliciju ovih stranaka sa DPS-om, čime je potvrdio ono što je nedavno saopštio i predsjednik DPS-a Milo Đukanović da ,,vlada izbornog povjerenja nije ad hoc projekat oročen do oktobarskih izbora'' nego platforma na kojoj treba raditi i nakon izbora, kazao je portparol Nove srpske demokratije i funkcioner Demorkatskog fronta Jovan Vučurović.

"Kroz priču o ukaljanim i neukaljanim kadrovima DPS-a Krivokapić pokušava da ublaži posledice ovakve odluke koja je bila očekivana za svakoga ko iole ozbiljnije prati političku scenu, a naročito nakon izdaje koju je počinila bivša opozicija. Jedino je prećutao da kaže u kojoj se grupi nalazi predsjednik DPS-a Milo Đukanović - da li je zajedno sa Svetozarom Marovićem ukaljan ili je najzaslužniji za crnogorsku nezavisnost i put ka NATO-u što je strateški cilj Krivokapićevog SDP-a. DF traži da Krivokapić jasno i glasno odgovori kojoj kategoriji pripada personalno Milo Đukanović, da li je on kriminalac ili ne, odnosno da li je on njihov partner ili ne. Njih dvojica su zajedno 18 godina i pošto su opet partneri u vladi izbornog veselja i oduševljenja mi zaključujemo da se lista neukaljanih završava sa Svetozarom Marovićem i određenim brojem sitnih riba iz GO DPS", kazao je Vučurović.

On je dodao da je DF upozoravao na ovakav rasplet situacije jer su neka prethodna iskustva pokazala da "oni koji jednom uđu Milu Đukanoviću ,,po dubini'' odatle više ne izlaze, a ako se ipak nekim čudom odluče da se iskobeljaju iz te pozicije, onda nestaju sa političke scene".

"I poslije Krivokapićeve najave da će SDP, URA i Demos nastaviti svoju koaliciju sa DPS-om veoma je važno opozicionim glasačima skrenuti pažnju da je glas tim strankama u konačnom glas DPS-u, Milu Đukanoviću i Dušku Markoviću. Ono što saopštava predsjednik SDP-a je finiširanje projekta koji su osmislile pojedine ambasade NATO država, i koji treba da dovede do ulaska Crne Gore u NATO, a da se o toj važnoj temi ne izjasne građani. Dio toga projekta je i totalno urušavanje medijske scene u Crnoj Gori, i sada imamo atmosferu jednoumlja u kojoj su svi mediji, pod jeftinom firmom profesionalizma, stavljeni u funkciju ambasada i NATO projekta, što direktno znači da su ekstremno neprijateljski nastrojeni prema Demokratskom frontu kao jedinoj opoziciji", rekao je Vučurović.

On je kazao da su danas jedino društvene mreže, koje ni ambasade ne mogu da kontrolišu niti da potkupe, onaj glas naroda koji efikasno raskrinkava "zločinačku spregu onih koji su nas bombardovali 1999. i njihove lokalne agenture na terenu koja je pravilno raspoređena od vlade, NVO sektora, Univerziteta, političkih stranaka do medija."

"Demokratski front zna sa kavim protivnikom ima posla, a znamo da pored pomenutih adresa naš protivnik ima podršku organizovanog kriminala, tajne političke policije i šefova mafije iz regiona. Zbog toga imamo dodatni motiv i veliki elan, ogromnu snagu i značajan podstrek da mu se suprotstavimo na svakom mjestu, od ulice do parlamenta, u borbi za slobodnu Crnu Goru. Uvjerili smo građane da u političkom rečniku DF-a ne postoji riječ predaja i sigurni smo da ćemo zajedno sa narodom koji nas podržava doći do cilja koji smo zacrtali", zaključio je Vučurović.

Bonus video: