Demokrate: Izuzetna podrška u Baru

U saopštenju se dodaje da su desetine članova Mladih demokrata, obilazeći barske domove, predstavljajući Program “Pobjede, a ne podjele”, dočekani, skoro bez izuzetka, na veoma srdačan način u svakom od njih
24 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate
Ažurirano: 04.06.2016. 12:43h

Demokratska Crna Gora saopštila je da je pred njima svijetla budućnost, a da to potvrđuje i izuzetna podrška na koju su njihovi volonteri naišli u okviru drugog prstena kampanje “od vrata do vrata”, koja se prethodnih dana realizovala u Baru.

"Tome u prilog govori i statistika – na pređenih 6367 domaćinstava u drugom navratu, Demokratska Crna Gora među građanima Bara uživa podršku od 17,08%, što je za 3,2% više u odnosu na prvi prsten kampanje, koji se realizovao samo mjesec dana ranije, a u kojem je nakon 5847 obiđenih domaćinstava politički subjekt čiji je predsjednik Aleksa Bečić zabilježio podršku od 13,92%", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su desetine članova Mladih demokrata, obilazeći barske domove, predstavljajući Program “Pobjede, a ne podjele”, dočekani, skoro bez izuzetka, na veoma srdačan način u svakom od njih.

"Domaćini su naročito izrazili ogromno poštovanje za dosljednost koja karakteriše svaki potez Demokrata od prvog dana funkcionisanja ovog mladog političkog subjekta. Kao i prošlog, i ovog puta su stanovnici grada pod Rumijom, svih vjera i nacija, otvarajući širom vrata i stavljajući se u ulogu iskrenog sagovornika našim djevojkama i momcima, iznoseći razne probleme sa kojima se suočavaju i koji im otežavaju svakodnevni život, pokazali da cijene našu hrabrost u iznošenju stavova i predlaganju konkretnih rješenja za njihove svakodnevne poteškoće. Ovo iz razloga što je naša demokratska porodica posebnu pažnju stekla zbog toga što je u fokus svog djelovanja stavila život - opipljive probleme, sa kojima se građani srijeću na dnevnom nivou, prevazilažeći teme koje dijele, a koje se više oslanjaju na metafiziku, nego li na činjenice. Na stotine Baranki i Barana koji su pristupili Demokratama u prethodnih desetak dana uvjereni su da je naš Program i volja, čvrst karakter, stručnost i požrtvovanje kroz volonterski rad da do kraja sprovedemo njegove odredbe nešto superiorno i nešto što zalužuje davanje povjerenja. Mi u Demokratskoj Crnoj Gori ćemo se svima njima zahvaliti na jedini mogući način – ostvarivanjem rješenja i ciljeva zacrtanih u našem sveobuhvatnom Programu, što će biti polazište za povećanje standarda i pristojniji i bolji život za sve građane", navodi se u saopštenju.

Bonus video: