SD: Bojanić podmetačinama pokušao da spriječi izbor novog predsjednika Parlamenta

"Nije prvi put da se Socijaldemokrate pokušavaju uvući u neku navodnu aferu", navode iz partije
70 pregleda 20 komentar(a)
Socijaldemokrate kongres, Foto: Luka Zeković
Socijaldemokrate kongres, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 01.06.2016. 13:30h

Socijaldemokrata Crna Gora odbacila je "zlonamjerni, iskonstruisani, paušalni i potpuno neistiniti neuspješan pokušaj naše diskreditacije od strane poslanika Mladena Bojanića".

Kako navode, riječ je o klasičnoj podmetačini kojom je juče i danas Bojanić pokušao da spriječi izbor novog predsjednika Parlamenta.

"Nije prvi put da se Socijaldemokrate pokušavaju uvući u neku navodnu aferu. I ovaj nevješti pokušaj poslanika Bojanića će se završiti krahom kao i svi prethodni, koji su kao i ovaj smišljeni u istoj političkoj kuhinji. Niti jedan događaj koji organizuju Socijaldemokrate nema nikakve veze sa bilo kojim državnim organom u bilo čijem resoru, pa samim tim ni sa Direkcijom za željeznice, koji poslanik Bojanić nevješto i providno pokušava uvući u problem. Gospodin Bojanić nema problema sa Socijaldemokratama, nego sa izborom Darka Pajovića za predsjednika Parlamenta. Zato je juče pokušao da ucijeni jednog od najistaknutijih funkcionera SD-a, ponudivši mu da SD odustane od podrške poslaniku Pajoviću za predsjednika Parlamenta, a da on zauzvrat odustane od prezentiranja nekakvih navodnih dokaza medijima. Ta ucjena naravno nije prošla, Darko Pajović će imati našu podršku za šefa Parlamenta, svidjalo se to gospodinu Bojaniću ili ne", navodi se u saopštenju Socijaldemokrata.

Dodaju da će iskoristiti sve pravne mogućnosti i naći će način da zaštite svoj ugled od Bojanića "i njemu sličnih koji ucjenama i smiješnim pokušajima diskreditacije žele da nanesu štetu našoj partiji".

Bonus video: