Rakčević: Nema koalicije sa DPS, u vrhu stranke pripadnici organizovanog kriminala

Rakčević je poručio da treba pogledati šta se dešava u Budvi, šta se dešava sa njihovim gradonačelnikom u Baru i sa bivšim gradonačelnikom DPS-a u Nikšiću
14 komentar(a)
Žarko Rakčević, Foto: Savo Prelević
Žarko Rakčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.06.2016. 12:45h

Sa DPS-om nema koalicije jer im u vrhu stranke sjede pripadnici organizovanog kriminala, poručio je lider URA Žarko Rakčević.

"URA je za mirnu promjenu vlasti u Crnoj Gori, mi ne želimo promjenu vlasti sa ulice nasilnim putem. Normalno je da posle dvadeset pet godina dođe do promjena u Crnoj Gori . Mi ne sporimo da u DPS-u postoji veliki broj časnih ljudi i profesionalaca. Međutim, postoje ozbiljne optužbe da se u djelovima te vlasti, u djelovima na samom vrhu DPS-a nalazi nešto što tužilaštvo karakteriše kao organizovane kriminalne grupe", navodi Rakčević.

Rakčević je poručio da treba pogledati šta se dešava u Budvi, šta se dešava sa njihovim gradonačelnikom u Baru i sa bivšim gradonačelnikom DPS-a u Nikšiću.

"Mi sa DPS-om, sa takvim hipotekama i u odnosu na ono što je uradio, što su rezultati njegove vladavine tokom dvadeset pet godina, nećemo biti ni predizborno ni postizborno na narednim parlamentarnim izborima.Nadam se da će smoći snage u toj partiji da dođe do promjena, a kasnije ćemo vidjeti. Na narednim parlamentarnim izborima DPS neće biti naš koalicioni partner", zaključio je Rakčević.

Bonus video: