Demokrate: Građanima je dosta svađa koje je vlast koristila da ih opljačka

"Demokrate imaju drugačiju viziju Kotora, grada koji je atraktivna turistička destinacija"
2 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Kotor, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Kotor, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 27.05.2016. 11:12h

Demokratska Crna Gora realizovala je drugi prsten kampanje "od vrata do vrata" u Kotoru gdje su obišle 3.118 domaćinstava i zabilježile 14,24 odsto podrške, saopšteno je iz ove partije.

"Naši volonteri, naišli su na odobravanje gorađana Kotora i zbog zalaganja Demokrata za decentralizaciju Crne Gore. Demokrate imaju drugačiju viziju Kotora, grada koji je atraktivna turistička destinacija, u koji će uplovljavati kruzeri najvećih svjetskih kompanija, čiji dolasci neće izazivati ogromne saobraćajne gužve i nepregledne kolone automobila, koje opterećuju kako normalno funkcionisanje građana Kotora, tako i onih koji koriste taj magistralni put, grada koji će imati organizovanu i produktivnu lokalnu samoupravu, koja neće raditi u korist privilegovanih pojedinaca, već isključivo u korist građana Kotora", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz ove partije dodaju da su dobilii veliki broj novih članova.

"Ovako visok procenat podrške ukazuje nam da moramo nastaviti pravcem kojim smo krenuli 19. aprila 2015. godine, kada smo osnovali Demokratsku Crnu Goru, putem pomirenja građana naše države, prevazilaženja podjela i grupisanja svih snaga koje će se upregnuti i ekonomski razvoj i oporavak do guše zadužene države. Činjenica utvđena kroz kampanju "od vrata do vrata" da se sa našim Programom "Pobjede, a ne podjele" identifikuje veliki broj građana svih vjera i nacija, različitih političkih i ideoloških uvjerenja u prošlosti građana, ohrabruje nas i govori nam da Demokrate imaju veliku perspektivu. Ovo iz razloga što je građanima dosta svađa sa braćom, rođacima, komšijama i prijateljima, koje je četvrtvjekovna vlast od samog početka produkovala i koristila kao dimnu zavjesu iza koje su opljačkali iste te građane i cjelokupno društveno bogatstvo", piše u saopštenju Demokrata.

Oni najavljuju da nastavljaju sa kampanjom 'od vrata do vrata', u kojoj kako tvrde, građanima Crne Gore predstavljaju programska rješenja, na potpuno volonterskoj osnovi, vjerujući da je to jedini garant pobjede nad režimom Mila Đukanovića.

Bonus video: