Rakčević: Neprihvatljiv pristup SNP-a

„Pristup ucjena nije dobar, to nije način da se razgovara. Bilo bi puno bolje da su kolege iz SNP-a učestvovale u jednom dijelu dijaloga, da smo imali taj razgovor ranije, otvorena su vrata, naša iskrena želja, sva ova tri subjekta, bila je da SNP bude u igri“
50 komentar(a)
Žarko Rakčević, Foto: Savo Prelević
Žarko Rakčević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.05.2016. 17:46h

Građanskom pokretu URA neprihvatljiv je pristup Socijalističke narodne partije (SNP), saopštio je lider URE, Žarko Rakčević.

SNP je predložila Veselina Bakića za ministra finansija, a Radivoja Rašovića za ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja i, ukoliko taj predlog ne bude prihvaćen u cjelini, neće glasati za Leks specijalis, niti učestvovati u Vladi izbornog povjerenja.

Rakčević je televiziji Vijesti rekao da je čudno da noć pred zasjedanje parlamenta kolege iz SNP-a, koje su, kako je rekao, odbacivale mogućnost potpisivanja Sporazuma, okreću tezu i postavljaju pitanje funkcija.

On je za večeras najavio konsultacije sa Socijaldemokratskom partijom i Demosom povodom novonastale situacije.

„Pristup ucjena nije dobar, to nije način da se razgovara. Bilo bi puno bolje da su kolege iz SNP-a učestvovale u jednom dijelu dijaloga, da smo imali taj razgovor ranije, otvorena su vrata, naša iskrena želja, sva ova tri subjekta, bila je da SNP bude u igri“, kazao je Rakčević.

Bonus video: